07.06.2022
Un nou roman? Dua Lipa s-a distrat intr-un club de noapte cu starul serialului „Elite”, Aron Piper - VIDEO

Pe retelele sociale a aparut un video, care a fost filmat in unul dintre cluburile de noapte de la Madrid. In video apare renumita interpreta Dua Lipa si actorul Aron Piper din serialul „Elite”, care se distrau de minune impreuna, dansau si se cuprindeau. Dupa petrecere, acestia au fost vazuti cum pleaca impreuna. 

Prin urmare, internautii au observat ca Dua Lipa a publicat o imagine pe pagina sa de Instagram, unde se vede clar ca este facuta in liftul din casa lui Aron. Pe baza acestor „dovezi”, fanii lor au ajuns la concluzia ca Dua si Aron sunt mai mult decat prieteni. Vedetele, insa, nu au tinut sa comenteze nimic.

Kanye West are o noua amanta. Vezi cu ce fashionista a fost surprins - FOTO

In acelasi timp, pe TikTok a aparut un filmulet, care a reusit deja sa devina viral - in video interpreta FKA Twigs si Aron Piper se saruta pasional, in timp ce danseaza. Cantareata nu a adaugat nici o explicatie videoclipului provocator, asa ca fanilor le ramane doar sa ghiceasca ce se intampla cu adevarat si ce fel de „triunghi amoros” au cele trei vedete. 

Gestul care-l va scoate din minti pe Kanye West! Cum a fost surprins Pete Davidson cu Saint West, fiica lui Kim Kardashian - FOTO

Unii internauti au presupus ca aceste dansuri si saruturi sunt doar un promo al noului duet dintre FKA Twigs si Dua Lipa. Colaborarea interpretelor a fost anuntata inca din 2020. 

Aron Piper a devenit cunoscut datorita serialului „Elita”, unde juca rolul lui Ander Munoz. Vedeta, de asemenea are o pasiune aparte pentru muzica si chiar a lansat single „Sigo”. Acesta se incearca si in industria modei - colaboreaza cu Lacoste, iar in carantina a luat parte la o filmare pentru Jacquemus. 

Articole din aceeasi categorie