10.07.2023
„Cheia e doar in dragoste si afectiune”! Ludmila Adamciuc - mesaj pentru mama unui copil cu dizabilitati

Ludmila Adamciuc a impartasit cu urmaritorii ei de pe Instagram un dialog dintre ea si mama unui copil cu dizabilitati.

Bloggerita a facut publica o fotografie alaturi de „#prietenamea”, aceasta fiind Beatrice, fiica ei, unde cele doua se tin in brate, amanand caldura si iubire.

In descrierea imaginii, aceasta a lasat si un mesaj emotionant:„Dialog intre mama unui copil cu dizabilitate si mama ei”.

Aceasta a dezvaluit si cateva din replicile pe care le-a avut cu mama unui copil cu dizabilitati:„- Copilul s-a schimbat mult, cand e cu tine e altfel, parca i-ai fi gasit coarda sensibila. - Dar tu de ce nu ai putut sa o gasesti ? - Of Doamne, copilul acesta e atat de complicat ca nici nu stii cum sa o dai cu el. - Cheia e doar in dragoste si afectiune, pe care voi, ca parinti - nu i le aratati”.

Si-a facut o fotografie alaturi de Stefano Gabbana si a vazut-o pe Kim Kardashian! Natalia Gordienko a participat la evenimentul „Dolce & Gabbana Alta Moda” - FOTO/VIDEO

Ludmila a explicat cum ar trebui sa fie tratati acesti copii:„- Cum poti spune asta, mama? Sunt mama lui! Toate gandurile si nelinistile mele se indreapta spre el, nu ai idee cat sufar pentru el. Oriunde merg sunt cu ochii in 4 sa nu-l necajeasca cineva. - Ciudata iubire, ai ganduri si nelinisti dar nu te bucuri de el. Iti arati nelinistea nu iubirea”.

„- Ai dreptate, sunt mai mereu posomorata si am uitat de iubire. - Asa e, te pricepi doar sa-ti faci sange rau. Sa vezi probleme si neajunsuri la copilul tau si sa vorbesti intruna despre ele. Le repeti tot le repeti pana ajunge si bietul copil sa le creada, sa fie convins ca are un defect.”, a mai mentionat Ludmila.

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de cinci ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Emilian Cretu - imagini de colectie! Actorul a publicat in mediul online fotografii cu familia lui: „Cat de bogat esti, Emiliane” - FOTO

Articole din aceeasi categorie