10.07.2023
Si-a facut o fotografie alaturi de Stefano Gabbana si a vazut-o pe Kim Kardashian! Natalia Gordienko a participat la evenimentul „Dolce & Gabbana Alta Moda” - FOTO/VIDEO

Au avut loc trei zile de spectacole si prezentari de moda marca Dolce&Gabbana. Brand-ul a prezentat colectiile Alta Moda, Alta Gioielleria si Alta Sartoria in Puglia.

La eveniment si-a facut aparitia si frumoasa interpreta din Republica Moldova, Natalia Gordienko. Despre acest lucru artista a anuntat pe pagina ei de Instagram prin intermediul mai multor fotografii si video-uri publicate.

Gordienko a avut ocazia de a face cunostinta cu fondatorii casei de moda Dolce & Gabbana, Domenico Dolce si Stefano Gabbana, iar cu cel din urma aceasta a realizat si o fotografie.

De asemenea, in cea de-a treia zi de spectacole si prezentari de moda, Natalia a vazut-o si pe Kim Kardashian.

Noi informatii despre Madonna. Ce este Narcan, medicamentul folosit pentru a o readuce la viata inainte de a fi internata la terapie intensiva

Vezi si alte imagini pe care le-a publicat Natalia Gordienko din cadrul evenimentului la care a participat:

Un nou succes! Judocanul Andrian Veste a cucerit medalia de argint la Cupa Europei de la Tallinn - FOTO

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Articole din aceeasi categorie