10.07.2023
Emilian Cretu - imagini de colectie! Actorul a publicat in mediul online fotografii cu familia lui: „Cat de bogat esti, Emiliane” - FOTO

Actorul Emilian Cretu a publicat cateva imagini pe pagina sa de Instagram, cu o parte din familia lui. Vezi cat de fericiti sunt acestia impreuna!

Emilian Cretu este un actor din Republica Moldova, bine cunoscut in mediul online si datorita faptului ca isi bucura frumos femeile din viata sa. De aceasta data, el a publicat pe Instagram o fotografie, alaturi de rude si familie.

La intoarcerea acasa din cea mai recenta vacanta, Emilian si-a dat intalnire cu o parte din rude, iar impreuna au facut cateva poze pentru amintire.

Si-a facut o fotografie alaturi de Stefano Gabbana si a vazut-o pe Kim Kardashian! Natalia Gordienko a participat la evenimentul „Dolce & Gabbana Alta Moda” - FOTO/VIDEO

„Familionul CRETU!!!”, a scris Emilian in descrierea fotografiei care a adunat in decurs de cateva ore mii de aprecieri si sute de comentarii.

„Multumesc ca existi in viata mea, babe”! Gabriella Nastas isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi ce mesaje emotionante a primit interpreta - FOTO

Internautii au venit cu mai multe mesaje de admiratie la adresa actorului, in sectiunea comentarii: „Cat de bogat esti Emiliane. Sa fiti sanatosi cu totii”/„Sunteti o familie frumoasa, sa fiti sanatosi cu totii...”/„Sa fiti fericiti si sanatate la toti, Nina e copia unchiului!”/„Frumosa familia Cretu”, etc.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Un nou succes! Judocanul Andrian Veste a cucerit medalia de argint la Cupa Europei de la Tallinn - FOTO

Articole din aceeasi categorie