23.09.2022
Charlize Theron a recunoscut pentru prima data de ce nu vrea sa se intoarca in cinematografie: „Nimic nu se compara cu asta”

Multi actori au inceput cu multa incredere sa joace in filme de succes, iar mai apoi, brusc, au incetat sa accepte orice oferta a regizorilor. Charlize Theron este si ea in aceasta categorie. Amintiti-va de filmul „Avocatul Diavolului” cu participarea actritei in rol secundar. Atunci Charlize a devenit una dintre cele mai populare actrite de origine africana de la Hollywood. 

Si da, daca nu ai stiut: Charlize s-a mutat in SUA din Africa de Sud. Intr-un interviu recent acordat revistei „Harper's Bazaar”, Theron a povestit de ce a luat o pauza de la actorie. In mod previzibil, motivul principal era maternitatea. Actrita a spus ca nimic nu se compara cu aceasta. 

Seamana ca doua picaturi de apa! Imagini rare cu Gabriella Damir Burlaca si mama sa: „Wow, ce tanara” - FOTO

Gatitul si copiii sai sunt pentru Charlize lucruri mult mai importante decat filmele. „Cand copiii mei spun: „Mama, nimeni nu face paste mai bune decat tine”. Si nu am nevoie ca ei sa-mi spuna: „Oh, esti in acest film”. 

A inceput o viata de adult! Vlada Botan locuieste singura, insa a recunoscut ca uneori ia micul dejun alaturi de un oaspete special: „De cateva luni, inima mea este ocupata” - VIDEO

Singurul lucru care o bantuie pe Charlize este acum french toastul: „Inca ma urasc pentru faptul ca in cercul nostru exista o mama care gateste un french toast foarte gustos, pe care copilul meu il adora. Ea mi-a dat reteta si acum incerc sa o repet”. Dupa cum intelegeti, Theron nu-si mai face deloc griji din cauza premiilor Oscar sau a Globurilor de Aur. 

Articole din aceeasi categorie