23.09.2022
Seamana ca doua picaturi de apa! Imagini rare cu Gabriella Damir Burlaca si mama sa: „Wow, ce tanara” - FOTO

Recent, Gabriella a publicat pe pagina sa de Instagram cateva imagini cu mama sa, care au fost facute acum cateva saptamani, in ziua in care s-a cununat cu sotul ei, regizorul Roman Burlaca.

Chiar daca sunt mama si fiica, usor ai putea crede ca vezi in imagini doua surori. Aproape aceeasi inaltime si trasaturi ale fetei comune, sunt doar cateva dintre astectele prin care se aseamana cele doua.

Avem parte de un Mercur Retrograd mai deosebit decat de obicei! Afla de la astrologul Corina Leonte caracteristicile acestei perioade, dar si cand se va incheia: „Acum poti si sa achizitionezi, sa iai decizii importante” - VIDEO

Si internautii au observat cat de mult seamana Gabriella cu mama sa pe nume Ina, astfel acestia au lasat cateva comentarii in descrierea postarii publicate pe Web.

 „Chiar este frumoasa, virsta nu coincide cu imaginea dumneaei, prea frumoasa.”, „Esti copia mamei! Frumoase si adorabile sunteti ambele!”, „Am crezut ca sunteti surori.”, „Wow, ce tanara”, au scris internautii.

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea aceasta este una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Dupa cununie, a urmat o nunta cu fast! Pepe, Orchestra Lautarii si Lupii lui Calancea au creat o atmosfera de vis la eveniment. Vezi imagini exclusive de la nunta celor doi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie