25.10.2022
Charles si Elisabeta a II-a, intr-o imagine inedita si emotionanta facuta publica de noul rege - FOTO

Regele Charles si Elisabeta a II-a apar intr-o imagine inedita pe care noul lider britanic a ales sa o faca publica, pentru a multumi fanilor pentru cuvintele de incurajare cu care l-au consolat dupa moartea mamei sale.

Noul suveran al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, acum in varsta de 73 de ani, a ales o fotografie emotionanta pentru a raspunde celor care au trimis vorbe de incurajare dupa decesul reginei, pe 8 septembrie anul acesta, la varsta de 96 de ani. Astfel, Charles si Elisabeta a II-a apar alaturi intr-o imagine idilica surprinsa cu 70 de ani in urma, in 1952, la castelul Balmoral, locul unde fosta Regina si-a petrecut mai tot timpul liber si totodata locul decesului sau.

Travis Scott, primele declaratii despre stirea ca ar fi inselat-o pe Kylie Jenner cu o presupusa fosta iubita

Regele Charles al III-lea a raspuns celor care i-au trimis scrisori de condoleante prin intermediul unei cartoline imprimate cu noul sau sigiliu si cu imaginea in care apar Charles si Elisabeta a II-a, el pe atunci un copil de putin peste trei ani, iar ea – o tanara mama, privind in departare de la fereastra castelului scotian atat de iubit de aceasta din urma.

Imaginea cu Charles și Elisabeta a II-a a fost însoțită și de un scurt mesaj de apreciere:

„A fost foarte frumos sa-mi trimiteti un astfel de mesaj minunat de generos in urma mortii iubitei mele mame. Cuvintele dumneavoastra alese cu delicatete sunt un confort enorm si nu pot sa spun cat de mult sunt apreciate in aceasta perioada de durere imensa”, a scris Regele, care a semnat cardul folosind numele Charles R.

Regina a refuzat sa-i indeplineasca dorinta lui Meghan Markle in ziua nuntii. Ce a vrut sotia printului Harry sa poarte la ceremonie

Regele Charles al III-lea, desi si-a preluat recent functia, devenind astfel cel mai in varsta monarh care accede la acest statut, a avut parte de un inceput tumultuos al domniei – pe 20 octombrie prim ministra Liz Truss, numita de regina cu doar doua zile inainte de decesul sau, a anuntat ca demisioneaza din functie.

Articole din aceeasi categorie