19.02.2024
Celebritati care au ajuns in fata altarului de mai multe ori. Cine a fost casatorit de opt ori - FOTO

Chiar daca in prima casatorie au dat gres, celebritatile nu renunta la ideea de familie si nu ezita sa-si refaca viata. Aceste vedete se lauda cu un istoric impresionant pe plan amoros. Vezi cine a reusit sa mearga in fata altarului de mai multe ori.

Elizabeth Taylor

Diva a avut opt mariaje cu cei sapte barbati importanti din viata ei. Actrita este cunoscuta pentru filmele, parfumurile si casatoriile sale. Elizabeth Taylor nu a avut succes in dragoste, cu toate ca a ajuns la altar de atatea ori.

Elizabeth Taylor, the first authorised biography

Larry King

Jurnalistul a fost casatorit de opt ori cu sapte femei, incepand cu iubita lui din liceu si terminand cu cea mai recenta partenera din viata sa, cu care se afla in plin divort, cand acesta a decedat.

Svetlana Nichitina a rupt tacerea! Care este motivul despartirii de Patric Hanganu - FOTO

TV host Larry King dies at age 87

Billy Bob Thornton 

Desi, cand ne gandim la fostii Angelinei Jolie, primul care ne vine in minte este Brad Pitt, a fost si Billy Bob Thornton. Acestia s-au casatorit in 2000, dar au divortat 3 ani mai tarziu.

Actorul nu a pierdut timpul in zadar si s-a casatorit din nou, dupa divortul de Angelina, ajungand la sase sotii.

The real reason Billy Bob Thorton and Angelina Jolie split

Nicolas Cage 

Nicolas Cage a surprins pe toata lumea cand a recunoscut ca s-a casatorit pentru a cincea oara. Cel de-al patrulea mariaj a fost un esec total si s-a terminat cu un proces rasunator in instanta. In prezent actorul de 60 de ani, spune ca e fericit alaturi de Riko Shibata, de 29 de ani.  

Nicolas Cage and Wife Riko Shibata Welcome First Child Together – The  Hollywood Reporter

Pamela Anderson 

Vedeta din serialul„Baywatch”a fost casatorita de cinci ori, dar nu a gasit linistea sufleteasca cu nici unul dintre sotii ei. Pamela Anderson este singura si locuieste cu cei cinci caini ai sai, in fosta ferma a bunicilor ei de pe insula Vancouver.

Pamela Anderson Interview: Abuse, Boyfriends and Pam & Tommy Backlash

James Cameron 

James Cameron in prezent este casatorit cu fosta actrita Suzy Amis. S-au intalnit in anul 1997 pe platoul de filmare al filmului„Titanic”,in care Amis a avut un rol secundar. Geniul din spatele fenomenului„Avatar“a fost casatorit in total de cinci ori.

James Cameron Warns of AI Nuclear War, Doubts It Can Write a Good Script

Brigitte Bardot

Actrita franceza Brigitte Bardot cand avea 80 de ani s-a casatorit a patra oara. Primul mariaj, la varsta de 18 ani a fost cu Gunter Sachs, un om de afaceri si fotograf german.

Patric Hanganu, dintr-o problema in alta! Ce i s-a intamplat de aceasta data interpretului - VIDEO

Brigitte Bardot reinvented the myth of Saint-Tropez

Jennifer Lopez

Patru casatorii are la activ si Jennifer Lopez, au urmat pe rand mariajele cu Ojani Noa, Cris Judd si Marc Anthony, cel care este si tatal gemenilor sai. Diva latino traieste in prezent o frumoasa poveste de iubire alaturi de Ben Affleck. 

Iubita lui Killa Fonic, asaltata cu mesaje despre Irina Rimes! Cum a reactionat actuala partenera a artistului: „Ar ajuta-o mai mult daca...” - VIDEO

Jennifer Lopez on What She Wishes She Knew Before Hollywood Fame – The  Hollywood Reporter

Demi Moore 

Actrita, la cei 61 de ani a avut 3 soti. Demi Moore a fost casatorita cu celebrii actori: Freddy Moore, Bruce Willis (tatal celor 3 fete ale sale) si cu Ashton Kutcher.

Demi Moore Starring in Taylor Sheridan Show 'Landman' – The Hollywood  Reporter

Marilyn Monroe

Marilyn a fost casatorita de trei ori, prima data ajungand in fata altarului cand avea 16 ani, cu vecinul sau Jim Dougherty. Dupa care a fost jucatorul de base-ball Joe DiMaggio, apoi a bifat al treilea mariaj cu dramaturgul Arthur Miller. 

Marilyn Monroe: An Appreciation • Eve Arnold • Magnum Photos
Articole din aceeasi categorie