21.09.2022
Imagini de poveste! Natalia Gordienko, in rolul lui Alice din Tara Minunilor, in cea mai recenta sedinta foto a sa: „Frumoasa ideea acestei sedinte” - FOTO

Acum cateva zile, interpreta a anuntat pe pagina sa de Instagram ca urmeaza sa participe intr-o sedinta foto mai deosebita, deoarece va fi in rolul lui Alice din Tara Minunilor.

Natalia a publicat deja imaginile in mediul online, iar aceasta au fost apreciate de sute de fani in doar cateva ore.

In fotografii, Gordienko a purtat o rochie de tip printesa de culoare baby blue, dar si o pereche de pantofi stiletto de aceeasi culoare.

Si pentru a crea o atmosfera cat mai asemanatoare cu cea din povestea lui Alice, in imagini sunt prezenti iepurasi albi, fum greu, dar si un ceas supradimensionat.

Cum a reusit Matthew McConaughey sa treaca peste doua experiente ingrozitoare. Actorul a fost abuzat sexual

„Frumos.”, „Ce gingas.”, „Frumoasa ideea acestei sedinte foto. Chiar impresionant a iesit”, „Ce frumusete! Extraordinar.”, au fost cateva din comentariile lasate de catre internauti in descrierea imaginilor.

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Familia regala a distribuit o fotografie nepublicata anterior a Reginei Elisabeta a II-a - FOTO

Articole din aceeasi categorie