21.09.2022
Shakira, inselata inca din 2012 de Pique. Cat de celebra si frumoasa e presupusa amanta

Gerard Pique ar fi inselat-o pe Shakira inca din 2012, scrie presa spaniola. Jucatorul lui Barcelona s-a iubit atunci cu fosta partenera a celebrului Leonardo DiCaprio.

Continua sa curga informatii care pateaza tot mai mult relatia dintre din Shakira si Pique. Fostul cuplu are parte de o despartire crunta. Asezata sub microscop de presa spaniola, relatia celor doi pare sa fi avut multe momente controversate.

Recent, Jordi Martin, un fotoreporter a mai dezvaluit un secret intunecat. Acesta a detaliat in social media ca celebrul fotbalist ar fi inselat-o inca de acum 10 ani pe Shakira. Amanta ar fi fost celebra Bar Refaeli, un model israelian de mare succes.

Au sfidat Familia Regala? In timpul doliului de stat, nepoatele Printesei Diana s-au afisat in tinute mini

In video-ul postat de Jordi, el dezvaluie ca are un prieten comun cu Refaeli, care i-a confirmat ca modelul mergea foarte des la Barcelona, pentru a se intalni cu Pique, conform OKmagazine.ro.

Pique ar fi inselat-o pe Shakira cu celebra Bar Refaeli, in 2012

La vremea la care Pique este acuzat ca ar fi avut o aventura cu Bar Refaeli, fotbalistul si Shakira erau deja de doi ani in relatie. 

Mai mult, cantareata e posibil sa fi fost deja si insarcinata, cand Pique o insela cu modelul israelian. Shakira a nascut primul copil al cuplului, pe Milan, la 22 ianuarie 2013.

Presupusa amanta a lui Pique a avut o relatie cu actorul Leonardo DiCaprio

In emisiunea Socialite (Telecinco), realizatorii au confirmat ca faimosul model a mers in Spania la inceputul lui 2012. Aceasta a participat la un turneu in care juca si Pique. Desi ar fi existat informatii ca modelul a luat cina cu unul dintre jucatori, nimeni nu a banuit ca acesta ar fi tocmai iubitul Shakirei.

Cum a incercat Jennifer Lawrence sa-i pacaleasca pe paparazzi. Actrita a vrut sa treaca neobservata pe strazile din New York - FOTO

Celebra Bar Refaeli, modelul cu care Pique ar fi avut o aventura, a fost iubita actorului Leonardo DiCaprio intre anii 2006 si 2011, conform sursei citate.

Articole din aceeasi categorie