20.05.2023
A luat o decizie spontana si nu regreta! Tatiana Koberidze si-a procurat o noua jucarie pe roti: „Am facut-o la 30 de ani!” - VIDEO

Bloggerita Tatiana Koberidze este cunoscuta datorita faptului ca adora sa calatoreasca cat mai mult si sa se imparta cu experientele sale pe retelele de socializare. Recent, aceasta a spus urmaritorilor sai ca inainte de a pleca in Japonia si-a procurat un bolid de lux.

„La un moment dat, din nu stiu ce motiv, am inceput sa fiu atenta la Porsche Cayenne pe drumuri. Nu stiu de ce, intuitiv.”, a povestit Tatiana Koberidze pe Instagram si a continuat: „Totul s-a intamplat astfel incat, dupa cateva zile, prietenul nostru, de la care luam mereu masini, a spus ca are un Porsche grozav, desi nici nu am vorbit ca vreau sa schimb masina. Pana la urma, cu o zi inainte de a zbura in Japonia, pur si simplu am spus da acestei oferte.”

Doina Danielean, de 6 ani implinita alaturi de sotul ei: „Atunci ne-am dat o sansa la fericire, astazi mergem s-o sarbatorim!” -VIDEO

Tatiana a spus ce masina viseaza sa-si cumpere dupa Porsche: „Prin urmare, asa s-a intamplat totul! Felicitari pentru mine! Am facut-o la 30 de ani! Si Gelik, cred ca va fi urmatoarea mea masina.”

Colaborare neasteptata! Valentin Nica a lansat o piesa impreuna cu Emilian Cretu: „Cu siguranta va fi hit” - VIDEO

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 160 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este cunoscuta in special pentru faptul ca ii place la nebunie sa calatoreasca, sa exploreze noi locuri si destinatii. In 2021 ea a calatorit in 11 orase ale lumii.

Articole din aceeasi categorie