18.11.2022
„Cel mai puternic baiat din lume”, devenit un fenomen online, e acum de nerecunoscut. Are 16 ani si a obtinut numeroase medalii - FOTO

Brandon Blake, copilul care a devenit un adevarat fenomen pe retelele sociale la varsta de opt ani, gratie fizicului sau remarcabil, este acum, la varsta de 16 ani, un concurent de temut in arte martiale.

Supranumit „cel mai puternic baiat din lume” sau „Arnold Schwarz-nipper”, Brandon Blake are acum 16 ani si pare de nerecunoscut, caci in toti acesti ani, el a continuat sa se antreneze si a ajuns sa aiba o cariera de succes in arte martiale, fiind un campion de lupte libere.

Potrivit Daily Star, tanarul care s-a antrenat de la o varsta frageda, este acum de trei ori campion irlandez la lupte libere si campion britanic la lupte libere.

Nastasya Samburskaya a luat-o peste picior pe Olga Buzova deoarece aceasta a purtat o rochie fake. Vezi cum arata tinuta, dar ce a spus actrita - FOTO

De asemenea, intr-o imagine postata pe retelele sociale, tanarul arata cat de dominant este dupa ce i-a „umilit” pe adversarii sai. De asemenea, si mesajul scris in dreptul fotografiei este unul care arata ca tanarul are incredere in el.

„Am castigat toate meciurile prin superioritate tehnica. 10-0. 10-0. 14-4. Finala a fost o lupta grea impotriva unui luptator foarte priceput.”, scria el. 

De asemenea, Brandon are in palmares si medalia de aur obtinuta l la Campionatele Europene de Jiu Jitsu, in ciuda faptului ca a recunoscut: „De fapt, nu m-am antrenat prea mult la Jiu Jitsu in ultima vreme.”

Brandon a devenit cunoscut pe retelele sociale dupa ce starul de fitness Frank Medrano a facut publica o fotografie cu pustiul care avea opt ani la momentul acesta.

„Am dat peste Instagramul acestui micut si mi-a pus un mare zambet pe fata. Ma simt grozav sa influentez o generatie atat de tanara si sper ca are o viata fericita si sanatoasa.”, scria acesta.

La momentul respectiv, Brandon a declarat ca sportul sau preferat era gimnastica si ca spera ca intr-o zi sa castige o medalie de aur la Jocurile Olimpice.

Patrick Hanganu - marturisiri sincere despre viata sa personala! Afla de ce interpretul nu publica imagini cu mama copilului sau pe retelele de socializare - VIDEO

De asemenea, tatal lui Brandon sustinea ca acesta nu face antrenamente dure.

„Este un baietel foarte activ si nu face greutati. Ii place gimnastica si de acolo provine fizicul sau. L-a dezvoltat in ultimul an – este o nebunie sa te uiti la el. Brandon este fericit si sanatos, iar forta lui de baza este uimitoare, este o sursa de inspiratie. M-am ingrasat foarte mult si Brandon m-a motivat de fapt sa slabesc. A fost fiul meu si mentorul meu. Dar el este doar un baietel obisnuit caruia ii place sa se joace cu prietenii lui. Exista un mic element de oameni care spun ca este rau, dar nu este asa – cred ca transmite un mesaj pozitiv.”, spunea el.

Articole din aceeasi categorie