26.03.2024
Megan Fox, adevarul despre transformarea incredibila din ultimii ani. La ce interventii a apelat actrita din „Transformers” - FOTO

Megan Fox, actrita cunoscuta pentru aparitia in filmele „Transformers”, si-a schimbat aspectul fizic si a starnit controverse, insa a ales intotdeauna sa nu dea curs speculatiilor. Acum, insa, ajunsa la 37 de ani, ea a vorbit despre operatiile estetice la care a apelat.

La o luna de la Super Bowl, cand a fost intens criticata pentru faptul ca a exagerat cu interventiile estetice, actrita, care este mama a trei copii, a rupt tacerea, dezvaluind care sunt procedurile la care a apelat.

Potrivit Daily Mail, actrita a cheltuit nu mai putin de 30.000 de dolari pentru o interventie de marire a sanilor, pentru ca „acestia sa se potriveasca mai bine cu trupul ei”. Ea a recunoscut, de asemenea, ca si-a facut si o rinoplastie, insa a negat informatiile vehiculate de-a lungul timpului, potrivit carora si-ar fi facut aceasta interventie de sapte sau opt ori.

In mod ironic, desi a recunoscut ca ii plac rezultatele obtinute in urma interventiilor, ea a sustinut ca a evitat multe proceduri pentru ca ii este teama de anestezie.

In cadrul podcastului Call Her Daddy, ea a dezvaluit ce interventii si-a facut la nivelul fetei, marturisind ca a apelat la fillere si Botox, insa nu si-a facut un lifting facial sau alta interventie chirurgicala.

Horoscop 26 martie 2024. O zodie s-ar putea imbogati peste noapte. Probleme in dragoste pentru unii nativi

„Nu mi-am facut niciodata un lifting facial sau ceva de genul acesta, nu mi-am ridicat nici sprancenele, desi mi-ar fi placut. Nu mi-am facut decat interventii non chirurgicale, care sa stimuleze productia de colagen”, a mai explicat ea.

Mai mult de atat, Megan Fox a negat zvonurile potrivit carora si-ar fi indepartat grasimea bucala, pentru a-si subtia pometii si a sustinut ca nu si-a facut niciodata o liposuctie sau vreo interventie de conturare a corpului.

Motivul pentru care printesa de Wales apare mereu cu degetele bandajate. Ce probleme de sanatate ar mai avea Kate - FOTO

In ceea ce priveste bustul proeminent, ea a recunoscut: „Mi-am facut implant mamar cand aveam 21 sau 22 de ani. Mi-am facut intre primul si al doilea film Transformers. Mi-am „retusat” sanii dupa ce am terminat cu alaptarea copiilor, pentru ca se lasasera, nu mai eram fericita. Apoi i-am retusat recent pentru ca la primul set nu aveam suficienta grasime corporala. Nu-mi plac operatiile, corpul meu nu reactioneaza bine la anestezia generala, asa ca merg doar cand este extrem de necesar. Sa fii supusa unei anestezii reprezinta un risc pentru viata ta. A trebuit sa-mi fac acest implant pentru ca imi doream sani mai mari, in armonie cu  silueta mea”.

Megan a marturisit, de asemenea, ca isi doreste un posterior mai mare, insa sustine ca o interventie de acest gen nu este posibila, pentru ca este foarte slaba.

Articole din aceeasi categorie