09.03.2023
„Cel mai frumos cadou”! Andreea Bostanica, extrem de fericita de surpriza pe care a primit-o cu ocazia Zilei Internationale a Femeii - FOTO

Se pare ca in familia interpretei Andreea Bostanica a aparut un nou membru. Este vorba despre o catelusa de rasa caniche (pudel pitic).

De 8 martie, Bostanica a publicat cateva fotografii cu catelusa pe pagina sa de Instagram.

Andreea a cuprins-o strans si a realizat o sedinta foto improvizata cu ea. De asemenea, in descrierea postarii, artista a mentionat: „Cel mai frumos cadou.”

Inainte sa ajunga dupa gratii era o femeie implinita si avea tot ce-si dorea! Afla povestea Svetlanei Ciumacenco, una dintre detinutele penitenciarului de la Rusca: „Ma simti vinovata in fata copilului pentru ca atunci cand a avut nevoie de mine...” - VIDEO

Totodata, Andreea Bostanica si-a rugat urmaritorii virtuali si fanii sa o ajute cu alegerea numelui pentru catelusa de rasa caniche. „Ajutati-ma va rog sa ii pun un nume acestei fetite.”

„Nume pentru catelusa: Ella ,Bella, Lisa, Duna, Linda.”, „Eu am venit cu ideea numelui Milka, asa o cheama pe catelusa mea.”, „Sophi, Kammy, Chloe, Lily, Lila, Luna, Lia.”, au fost doar cateva dintre sugestii.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

„In aceasta luna am facut 34 de mii de euro”. Marina Carnat - dezvaluiri despre cea de-a 9-a sarcina, dar si cum le reuseste pe toate: „Eu doua luni la rand am mers la ecografii, anume cautam sa fac gemeni, sotul deja era nervos” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie