09.03.2023
„In aceasta luna am facut 34 de mii de euro”. Marina Carnat - dezvaluiri despre cea de-a 9-a sarcina, dar si cum le reuseste pe toate: „Eu doua luni la rand am mers la ecografii, anume cautam sa fac gemeni, sotul deja era nervos” - VIDEO

A explodat internetul atunci cand s-a aflat ca este insarcinata cu cel de-al noualea copil. Marina Carnat inspira sute de mii de femei, arata superb, radiaza de fericire, educand 8 copii. Bloggerita a fost invitata in acdrul emisiunii O Seara Perfecta si apovestit cum le reuseste pe toate.

Bloggerita a marturisit cum s-a simtit cand a vazut mesajele rautacioase pe retelele de socializare si cum gestioneaza toate aceste pareri: „Au fost foarte multe mesaje de felicitare, dar prin toate aceste mesaje au fost si comentarii putin mai triste, insa cand vad astfel de comentarii, apas pe optiunea de blocare. Eu nu vin sa arat ceva fals, eu arat roadele mele si prin roadele mele lumea vede asta si se asociaza cu mine. Eu cand aveam 4 copii am descoperit o americanca si pe mine m-a inspirat familia aceea cu 8 copii. Eu am visat la aceasta viata, eu am vizualizat exact asa cum este fiecare copil, eu l-am visat exact asa cum este el.”

Fiind intrebata cum a reactionat cand a aflat ca vor fi parinti pentru a 9-a oara, Marina a spus ca:„Eu doua luni la rand am mers la ecografii, anume cautam sa fac gemeni, si nu a mers nici prima luna si nici a doua luna si sotul deja era nervos. Si asa am planificat si nu ne-a reusit si uite ca intr-o zi sotul zice facem si cand deja ar fi trebuit sa imi vina ciclul, sotul vine acasa cu testul si imi zice ca tu esti insarcinata si erau abia doua liniute.”

La intrebarea daca vor avea baiat sau fata, bloggerita a raspuns ca:„O sa aflam la nastere, adica noi stim, dar nu vreau sa spunem inca acest lucru. Eu as fi vrut daca erau gemeni, sa fie doi baieti dar nu a iesit asa cum am vrut, asa ca vedem.”

Cum incepe ziua pentru o mama cu 8 copii, Marina a spus:„Ma trezesc inainte de toti, insa acum de cand sunt insarcinata ma trezesc ultima, imi aduce mancare sotul in pat, sunt rasfatata mai mult. Teo acum se ocupa si de mancare si de pregatirea copiilor pentru scoala, pentru tot. In schimb la acest copil toxicoza nu am avut, cu toate ca la ceilalti 8 am avut si acum parca nici nu sunt insarcinata.”

„Noi nu sarbatorim ziua de 8 Martie, este o zi obisnuita, noi sarbatorim zilele de nastere ca sa nu uitam cati ani avem.”

Ce tine de invitatia pe care au avut-o la emisiunea La Maruta: „Noi am mers la emisiune La Maruta pentru amintiri, chiar baietii mai mari imi ziceau e obligatoriu sa mergem si noi si am zis ca da, pentru ca vezi peste timp cate de mult s-au schimbat si raman amintiri pe care o sa le aiba toata viata. Insa am vazut mai multe comentarii ca pe noi ne urasc si nu ne vad in ochi, dar copii ii adora, insa asa ceva nu exista, deoarece copii nostri sunt rodul nostru si suntem ceea ce noi le implimentam.”

Pe langa faptul ca este o sotie si mama exemplara, bloggerita reuseste sa munceasca si sa castige bani: „In aceasta luna am facut 34 de mii de euro, da, eu achit impozite, dar asta vine doar din afacerea mea si in Moldova poti sa faci bani, doar daca vrei si daca nu iti impui ceva la nivel mental. Daca tu faci acest lucru cu daruire si incredere si depui mult efort acest lucru va da si roade si sunt sigura de asta.”

Articole din aceeasi categorie