05.12.2023
„Cel mai frumos barbat din Italia” renunta la modelling pentru a deveni preot

Cel mai atragator barbat din Italia lasa in urma zilele de modelling pentru a imbratisa preotia.

Edoardo Santini (21 de ani) a fost votat cel mai frumos barbat din Italia in anul 2019, cand avea doar 17 ani, in cadrul unui concurs de frumusete organizat de ABE.

Dar, dupa ce a studiat teatrul si dansul pentru a-si indeplini visul de a deveni actor, acesta a declarat de curand pe retelele de socializare ca renunta la cariera sa in favoarea credintei.

Medic estetician, despre frumusetea Angelinei Jolie: „Femeile o iubesc, dar nu stiu de ce!” Detaliul pe care nu-l va putea schimba

„La 21 de ani, ma indrept pe calea preotiei, cu voia lui Dumnezeu”, a scris Edoardo, adaugand ca s-a inscris la un seminar aflat in apropiere de Florenta. „M-am hotarat sa renunt la modelling, la teatru si la dans, dar nu-mi voi abandona pasiunile, le voi trai diferit, oferindu-le lui Dumnezeu”, a scris tanarul originar din Castelfiorentino, o comuna in Provincia Florenta, Toscana, din centrul Italiei.

Balenciaga socheaza din nou: a lansat o sacosa de supermarket pe post de geanta de fite. Pretul e revoltator - FOTO

Acesta a mai spus ca anul trecut a trait alaturi de doi preoti, ceea ce a fost „cea mai frumoasa experienta din viata lui”, care l-a inspirat sa urmeze si el calea credintei.

Intr-un video postat pe pagina de Instagram saptamana trecuta, acesta s-a filmat in timp ce se ruga intr-o biserica, alaturi de comentariul: „M-am intors pe calea mea”.

De asemenea, acesta si-a revizuit profilul din biografie, scriid: „sunt crestin si viitor preot”.

Articole din aceeasi categorie