05.12.2023
Balenciaga socheaza din nou: a lansat o sacosa de supermarket pe post de geanta de fite. Pretul e revoltator - FOTO

Controversatul brand Balenciaga si-a prezentat, cu surle si trambite, noua colectie toamna/iarna 2024: modelele au defilat efectiv pe o strada din Los Angeles, care au fost transformata in podium.

Ca si la colectia de primavara, au atras atentia incaltarile absolut uriase pe care unele modele le-au purtat. O pereche poate fi comandata cu 1490 de dolari.

S-a dat start campaniei Daruiesti si Castigi la PRO TV! Afla de la Valeria Capra povestile celor 2 familii care vor fi ajutate in acest an - VIDEO

Alta piesa de rezistenta a colectiei o reprezinta sacosa de supermarket, care a fost realizata in colaborare cu magazinul alimentar Erewhon. Cateva modele au purtat-o pe post de geanta de fite, inclusiv invitata de onoare Kim Kardashian. Desi o astfel de sacosa poate fi cumparata din magazinele Erewhon cu circa 50 de dolari (mult si asa!), cea creata de Balenciaga costa in jur de 350-400 de dolari. O sacosa! De supermarket!

Brandul a lansat mai multe accesorii in colaborare cu Erewhon, printre care si un sort de bucatarie. Gospodinele fashionista trebuie sa plateasca 550 de dolari pentru un astfel de exemplar.

Dianna Rotaru - prima imagine alaturi de fiica ei: „Suntem o inima pentru totdeauna” - VIDEO

Au mai atras atentia si hainele supradimensionate, care arata bizar pe modele.

Articole din aceeasi categorie