25.01.2022
Ceea ce nu ai stiut despre interpretul Ion Razza - in afara de muzica, artistul mai are si alte pasiuni, precum cainii: „Cand am facut armata, in Belarus, am mers timp de 5 luni la cursuri pentru instruirea patrupezilor” - VIDEO

Cu chitara mereu langa el, aduce liniste si calm oriunde nu s-ar afla. Este vorba despre interpretul de muzica usoara Ion Razza, care a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta

Anul interpretului a inceput foarte activ. Au aparut atatea activitati, ca nici el nu s-a asteptat la acest lucru. „S-a inceput mult mai bine, decat s-a terminat cel vechi si cred ca asta e un semn bun”. 

Dupa spusele sale, nu a avut timp pentru a se plictisi, deoarece era plin de evenimente, la care trebuia sa evolueze. „Am cantat pe la zile de nastere, corporative si multe alte evenimente private”. 

O data cu trecerea anilor, starea sa de spirit s-a schimbat, si-a lasat barba, a devenit mai sensibil si a inceput sa vada lucrurile mult mai profund. „Cred ca asta e spre bine, pentru mine cel putin. Sunt unele lucruri pe care le intelegi si cand le intelegi deja nu iti mai poti permite sa gandesti sau sa actionezi ca si pana atunci”.

Si-a regizat singura videoclipul! Katy Rain a povestit despre piesa cu care urmeaza sa participe la Preselectia Nationala „Eurovision Moldova 2022”: „Piesa este pentru femeia care a trecut prin greutati...” - VIDEO

„Un lucru cert este ca noi - oamenii, suntem niste vizitatori vremelnici aici pe Pamant, iar dupa asta urmeaza ceva mai frumos, de o durata mai lunga. Este important sa avem o pregatire, sa cunoastem incotro ne tine calea, pentru ca sa stim unde trebuie sa ajungem”, mentioneaza artistul. 

Au inceput studiile online, iar asta inseamna ca parintii-bloggeri au treaba dubla! Cum se descurca acestia si ce parere au: „Rabdare parintilor si invatatorilor, doar impreuna vom reusi” - FOTO/VIDEO

In cadrul emisiunii, Ion Razza a cantat o noua melodie, in absoluta premiera, intitulata „Lume, unde am ajuns”. „Nici autoarea versurilor nu stie ca o voi interpreta acum. Cu ceva timp mai inainte, ea mi-a daruit o cartulie cu poezii, unde si am gasit acest vers, care m-a marcat si m-a facut sa compun o melodie dupa el”. 

In primul an de pandemie, interpretul spune ca a stat mai mult pe acasa, insa acum, cu incetul cu incetul lucru se porneste si totul merge bine. „Cant si cu Catarsis si cu proiectul solo Ion Razza. Totul depinde de cum suntem invitati. Catarsis exista in continuare si cine vrea sa ne auda si sa ne vada, nu are decat sa ne invite la eveniment”. 

Fiica interpretului merge si ea dupa urmele tatalui, in domeniul muzicii. „Ruxanda continua sa-si creeze albumul solo si se parca ca are succes. Poate in toamna o sa isi prezinte albumul sau”. 

Canta la saxofon, vioara, chitara, fluier si pian. Este pasionat de muzica populara, insa se descurca perfect atunci cand interpreteaza o manea. Vezi cum a cantat tanarul interpret, Oleg Spanu, piesa „Toate Diamantele” - VIDEO

In anul nou, Ion Razza are un plan grandios, insa totul depinde de restrictii si de cum va decurge pandemia in continuare. „Propun sa organizez un concert de muzica cu chitara, la sfarsit de februarie. Vreau sa mai aduc si alti chitaristi, pentru ca oricat de bun nu ai fi, nu trebuie sa plictisesti publicul. Vreau sa fie mai frumos, mai spectaculos”. 

Prin urmare, Anisoara Loghin i-a propus invitatului sa asocieze vedetele din Republica Moldova cu niste animalute, pentru a mai inveseli putin atmosfera din platou. 

Prima vedeta a fost Dianna Rotaru, pe care interpretul a asociat-o cu o catelusa. Maestrul Nicolae Botgros - la fel, un patruped. Mihai Budurin - un deflin. Gheorghe Topa - cerb. Fiica lui Ruxanda - un bobocel. Ludmila Balan - de asemenea, un catelus micut pentru joaca. 

Ceea ce a fost o noutate pentru noi, este faptul ca Ion Razza a fost dresor de caini. „Cand am facut armata, in Uniunea Sovietica, in Bielorusia, am mers timp de 5 luni la cursuri pentru dresarea cainilor. Dresam cainii de rasa nemteasca”. 

Articole din aceeasi categorie