25.01.2022
Si-a regizat singura videoclipul! Katy Rain a povestit despre piesa cu care urmeaza sa participe la Preselectia Nationala „Eurovision Moldova 2022”: „Piesa este pentru femeia care a trecut prin greutati...” - VIDEO

Incet, incet incepe forfota Eurovision. Dupa Dianna Rotaru si Katy Rain si-a anuntat participarea. Interpreta a fost sambata invitata la emisiunea ISanatate, iar Vlada Mardari a reusit sa afle mai multe detalii.

Katy a povestit despre motivul pentru care a decis sa participe la acest concurs. „Totul datorita oamenilor. Nu m-am asteptat ca o sa ceara si o sa fie atat de activi. Imi scriau si comentarii pe Youtube si mesaje pe Instagram si Facebook. Nu puteam sa zic nu. Piesa cred ca se potriveste si merita a fi auzita.”, povestese interpreta.

Canta la saxofon, vioara, chitara, fluier si pian. Este pasionat de muzica populara, insa se descurca perfect atunci cand interpreteaza o manea. Vezi cum a cantat tanarul interpret, Oleg Spanu, piesa „Toate Diamantele” - VIDEO

Mesajul acestei piese este unul puternic si profund deoarece se refera la femeile care nu constientizeaza cat de puternice sunt. „Piesa este pentru femeia care a trecut prin greutati si asta a facut-o sa treaca la alta etapa de putere.”

Interpreta recunoaste ca ea singura si-a regizat videoclipul, insa a avut si o echipa puternica care a ajutat-o.„Am simtit ca pentru acest concept este potrivit dansul flamenco. Anume el poate reda cel mai bine aceasta putere feminina. Fetele din videoclip au redat tot ce am vrut eu sa fie. E primul meu videoclip pe care l-am si regizat. A fost destul de stresant, dar cred ca s-a meritat.”, mentioneaza Katy Rain.

A mai ramas un pic si Jason Statham e iar tatic! Cum a pozat iubita lui?

De asemenea, artista a povestit si despre pasiunea sa pentru dans. „Cand eram mica cantam la vioara, mergeam la pictura si inca si la dans. Dupa un concurs am crezut ca dansul nu este pentru mine. Totul era doar in capul meu si asta este o chestie foarte interesanta.”

Viata bate filmul in cazul Mirandei din "Totul despre sex". A fost maritata 15 ani cu un barbat, apoi s-a indragostit de o femeie, actuala ei sotie

Articole din aceeasi categorie