12.07.2023
Cea mai tanara castigatoare din istoria loteriei britanice a ajuns la sapa de lemn. Pe ce a cheltuit aproape 2 milioane de lire

Callie Rogers avea doar 16 ani cand a devenit, in 2003, cea mai tanara castigatoare a marelui premiu la loto, in Marea Britanie. In valtoarea varstei si a evenimentului care a luat-o pe nepusa masa, tanara „a spart” toti banii, ajungand acum sa traiasca de la un salariu la altul.

Nu mai putin de 1,87 milioane de lire sterline a castigat Callie Rogers in 2003. Acum doi ani, a declarat falimentul, dupa ce a facut alegeri nepotrivite cu banii. Conform Daily Mail, aceasta ar fi cheltuit 18.000 de lire sterline pe implanturi mamare, 300.000 de lire pe haine, jumatate de milion pentru cadouri oferite prietenilor si familiei, dar si sume mari pe petreceri si droguri.

A inceput lupta pentru averea Arethei Franklin. Fiii sai se cearta pe cele trei testamente gasite la cateva luni de la moartea ei

La cateva saptamani dupa ce a pus mana pe marele premiu, Callie a intrat intr-o relatie de cinci ani, in urma careia au aparut doi copii.

In 2013, la 10 ani de cand a devenit milionara peste noapte, tanara a recunoscut ca totul a fost prea mult pentru ea. „Au fost prea multi bani pentru cineva atat de tanar. Chiar daca spui ca viata nu ti se va schimba, se schimba si, deseori, nu in bine. Aproape m-a pus la pamant, dar, din fericire, acum sunt puternica".

In 2021, Callie conducea o masina de teren, dar aflata sub influenta cocainei, a facut accident.

Astazi, Callie Rogers pare ca traieste ca orice om care nu a pus vreodata mana pe sume cu atat de multe zerouri. Fotografii au surprins-o la volanul unei masini modeste si facand cumparaturi de la un lant de supermarketuri cunoscut pentru preturile reduse. Este mama si nu are propria ei casa, locuind cu chirie.

Doina Sulac isi sarbatoreste ziua de nastere! Afla cati ani implineste artista, dar si ce felicitari a primit din partea colegilor si fanilor

Articole din aceeasi categorie