11.10.2022
Se numara printre cele mai stilate cupluri ale momentului. Ea este un model de succes, iar el un afacerist celebru

Nu sunt vedete la Hollywood, dar se numara printre cele mai stilate si admirate cupluri ale momentului. Frida Aasen este un model norvegian de succes, iar sotul ei, Tommy Chiabra, este un om de afaceri italian. 

Fiecare aparitie in public a cuplului starneste entuziasmul, fiind imposibil de ignorat. Mereu imbracati la patru ace si extrem de simpatici, Frida Aasen si Tommy Chiabra atrag imediat fotografii. De altfel, cei doi sunt obisnuiti cu evenimentele mondene, fiind nelipsiti de la festivaluri de film importante sau prezentari de moda. 

Scandal intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a publicat un filmulet controversat in mediul online care a ajuns in scurt timp viral - VIDEO

Modelul norvegian, in varsta de 27 de ani, si omul de afaceri italian, in varsta de 36 de ani, s-au casatorit in luna iulie 2022, la 11 luni dupa ce si-au anuntat logodna. Cererea in casatorie a avut loc pe o barca, in Portofino. Tot in aceasta localitate pitoreasca au ales sa-si faca nunta, la care au fost prezente multe vedete.

Chiar daca e sportiv, inima ii canta de fericire! Sotul Doinei Sulac a compus melodia pentru primul lor dans. Vezi cat de gratios au dansat cei doi miri in aplauzele tuturor - VIDEO

Cu doar cativa ani in urma, Tommy Chiabra era considerat printre cei mai ravniti burlaci din Italia. Presa a scris despre intalnirile sale cu Selena Gomez, Jessica Szohr si Lindsay Lohan. El este presedintele Royal Yacht Supplies, o companie de iahturi de lux, precum si a companiei Neat Burger, care produce burgeri vegetali. 

Frida Aasen este un model de top, cunoscuta pentru participarile la prezentarea de moda Victoria's Secret in 2017 si 2018. 

Articole din aceeasi categorie