17.10.2022
Ce va face familia regala cu ursuletii Paddington si alti ursuleti de plus, adusi ca omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Peste o mie de ursuleti Paddington si alti ursuleti de plus care au fost pusi printre mesajele de omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a vor fi donati unei organizatii caritabile care lucreaza pentru copii, a anuntat, sambata, Palatul Buckingham, scrie BBC.

 Ursuletii de plus ce au fost "depusi pentru a-i aduce un omagiu reginei Elisabeta a II-a in fata resedintelor regale din Londra si Windsor vor fi donati pentru actiunile de caritate organizate in beneficiul copiilor de asociatia Bernardo's", a precizat Palatul Buckingham intr-un comunicat. Regina Elisabeta a II-a a patronat aceasta organizatie de caritate pana in 2016, anul in care Camilla, pe atunci ducesa de Cornwall, devenita in prezent regina-consoarta, a preluat patronajul asupra asociatiei. 

Duet neasteptat! Radu Sirbu impreuna cu sotia sa au lansat o piesa despre dragostea lor! Vezi cat de bine suna „Daca tu ramai”: „E plina de iubire! Ascultati si fiti iubiti, dragilor” - VIDEO

Jucariile de plus vor fi trimise mai intai la o curatatorie profesionista, apoi livrate asociatiei Bernardo's. "Promitem sa avem mare grija de acesti ursuleti, care vor fi atat de mult iubiti si care vor aduce multa bucurie copiilor pe care noi ii ajutam", a declarat directoarea asociatiei, Lynn Perry, citata in acelasi comunicat. 

Cu palaria sa rosie si paltonul sau albastru, ursuletul Paddington este un personaj cult al literaturii britanice pentru copii inca din anii 1950. Regina Elisabeta a II-a, care a murit pe 8 septembrie la varsta de 96 de ani, s-a amuzat cu ocazia Jubileului de Platina, organizat in luna iunie pentru a celebra cei 70 de ani ai sai de domnie, filmand un videoclip in care a aparut alaturi de celebrul ursulet de plus. In timpul acelui clip, fosta suverana i-a marturisit ursuletului Paddington ca tinea intotdeauna in poseta ei un sandvis cu marmelada - mancarea preferata a acestui personaj indragit de copii. Videoclipul, devenit imediat viral, a ramas unul dintre rarele momente fericite ale unui jubileu ce a avut tonalitatea unui ramas bun. Regina Elisabeta a II- s-a amuzat cu ocazia Jubileului de Platina cand a filmat un videoclip in care a aparut alaturi de celebrul ursulet de plus.  

Adevarul despre cele mai recente imagini cu Madonna. Un medic estetician a dezvaluit lista procedurilor la care ar fi apelat artista

Atunci cand florile depuse in fata resedintelor regale si a altor spatii amenajate special in mai multe parcuri din capitala britanica au fost adunate la sfarsitul lunii septembrie pentru a fi transformate in compost, ursuletii de plus si alte obiecte au fost colectate in asteptarea unei decizii referitoare la viitorul lor. 

Pentru a marca anuntul despre donarea lor catre o organizatie de caritate, Palatul Buckingham a dat publicitatii si o fotografie ce o prezinta pe regina-consoarta Camilla, sotia regelui Charles al III-lea, alaturi de unii dintre acei ursuleti Paddington.

Articole din aceeasi categorie