16.10.2022
Adevarul despre cele mai recente imagini cu Madonna. Un medic estetician a dezvaluit lista procedurilor la care ar fi apelat artista

adonna, celebra cantareata in varsta de 64 de ani, si-a socat prietenii virtuali cu cele mai recente imagini postate pe retelele sociale, multi criticand-o pentru faptul ca ar fi apelat la diferite interventii estetice.

„Nu mai seamana deloc cu Madonna de altadata.”, ”Ce ti-ai facut la fata?”, ”Asta nu e Madonna, ce s-a intamplat cu ea?”, acestea au fost doar cateva dintre comentariile lasate de internauti in dreptul celor mai recente imagini postate de Madonna.

Acum, insa, medicul estetician Ramtin Kassir, care este cunoscut pentru faptul ca a ajutat multe femei sa-si pastreze tineretea, a incercat sa explice, in cadrul unui interviu pentru Page Six, care sunt procedurile la care ar fi apelat legendara artista.

Johnny Depp, schimbare dramatica de look. A slabit si s-a barbierit prima oara, dupa mult timp - FOTO

„Arata de parca ar fi venit Halloween-ul mai devreme.”, a declarat medicul estetician, care a precizat, de asemenea, ca aceasta ar fi exagerat cu forma in V a fetei.

„Atunci cand am vazut pentru prima data imaginile, la fel ca si altii, am fost surprins de cum arata Madonna.”, a spus esteticianul in cadrul unui interviu pentru Page Six.

In ceea ce priveste interventiile estetice la care a apelat artista, medicul crede ca lista este lunga, iar unele dintre proceduri sunt chiar extreme.

„Cu siguranta a optat pentru un lifting facial. Asa cum puteti vedea, pielea este cumva intinsa, nu exista piele lasata sau ruduri. Iar de multe ori, un lifting facial poate altera forma ochilor, asa cum puteti vedea in imaginile ei, are ochii trasi inapoi.”, a explicat medicul.

Totodata, acesta este de parere ca legendara artista ar fi optat si pentru rinoplastie, evident si pentru botox, care ajutala reducerea ridurilor, dar si pentru fillere, intrucat medicul estetician crede ca pometii ei arata complet diferit fata de cum erau in tinerete, fiind mult mai proeminenti.

Printre altele, medicul care este cunoscut pentru faptul ca a lucrat cu numeroase vedete de la Hollywood, printre care Kim Kardashian, Kylie Jenner, Gwen Stefani si Ariana Grande, crede ca artista si-a operat si sprancenele, in incercarea de a le corecta forma, precum si gatul, pentru a-si intinde pielea. Esteticianul este de parere ca artista si-a pus botox si in muschiul maseter, procedura care are rolul de a subtia maxilarul, precum si in tample, pentru a scapa de acele riduri de expresie.

Madonna, criticata pentru felul in care arata

Cel mai recent videoclip postat de Madonna a starnit controverse pe retelele sociale, multi dintre fani sustinand ca sunt socati de felul in care arata artista. „Nu mai semeni deloc cu Madonna de altadata.”, i-au spus unii dintre internauti.

In imaginile respective, Madonna apare cu parul roz, dar cu radacinile crescute, are sprancenele decolorate, iar buzele conturate cu un ruj strident, motiv pentru care multi dintre fani au considerat ca aceasta este pur si simplu de nerecunoscut.

„Nu mai arati ca Madonna de altadata.”, i-a scris cineva, in timp ce un altul a reactionat: „Nu e Madonna. Ce ai facut cu ea? Nu mai arata deloc ca inainte.”

Au vizitat una dintre cele mai populare atractii turistice din Europa! Familia Melnic - vacanta de neuitat la Frankfurt - FOTO/VIDEO

„Ce si-a facut la fata?” ”Ce ti-ai facut?”, ”Imi pare rau, dar arati ingrozitor. Erai frumoasa asa cum erai. Ce trist ca multe femei cad victima dorintei de a arata ca la 20 de ani si fac excese de fillere si operatii.”, au comentat unii.

De cealalta parte, au exista si persoane care au sarit in apararea artistei: „Ce oameni absurzi. Are 64 de ani, ti-ar putea fi mama. Ai putin respect.”, ”Inca e sexy!”, ”Esti frumoasa, Madonna!”, au reactionat alti internauti.

Articole din aceeasi categorie