15.03.2022
Ce spune Tina Kandelaki despre jurnalista care a protestat in direct impotriva razboiului declansat de Putin: „Cine a ajutat-o ​​pe ea sa faca acest lucru?”

Pe 14 martie, editia de seara a programului „Vremya” a fost intrerupta de angajata „Primului Kanal”, Marina Ovsyannikova. Jurnalista a intrat in direct in studioul stirilor cu o pancarta pe care scria: „Opriti razboiul. Nu razboiului. Nu crede propagandei. Ei te mint.” 

Tina Kandelaki, in varsta de 46 de ani, a comentat protestul Marinei Ovsyannikova. „O astfel de provocare se poate intampla la orice canal TV care este in direct. Nimeni nu e imun la asta. Judecand dupa videoclip, activista nu a fost singura - a fost filmata pe mai multe telefoane. Pancarta a fost facut chiar la locul de munca. Echipa, evident, a sustinut-o.”, a spus jurnalista.

Kandelaki nu intelege de ce Marina si-a dedicat atat de multi ani colaborarii cu acest post de televiziune daca ii place ceea ce el prezinta publicului. „Este trist, pentru ca nimeni nu a fost obligat sa munceasca in toti acesti ani la acest post de televiziune. Toata lumea a lucrat cu placere si pentru bani. Intrebarea principala este cine a ajutat-o ​​pe ea sa faca acest lucrul daca Zelenski insusi i-a multumit dupa cateva ore de la incident? Coincidenta? Nu cred.”, a mentionat Tina.

„Nu noi ti-am dat viata, tu ne-ai dat noua viata...” Anisoara Loghin - mesaj emotionant de ziua fiului sau, Raul - FOTO

Ovsyannikova a fost retinuta ieri. In aceasta dimineata, avocatii au comunicat ca nu au putut sa o contacteze pe Marina deoarece telefonul ei era deconectat.

Marina Ovsyannikova risca ani grei de inchisoare in temeiul unei noi legislatii ruse care incrimineaza raspandirea asa-numitelor „stiri false” despre armata rusa. Cei gasiti vinovati conform legii risca pana la 15 ani dupa gratii.

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Rusia si-a dat demisia de la postul la care activa de 16 ani: „Mi-a fost teama ca nu ma vor lasa sa plec si am plecat sub pretextul unei vacante” - FOTO

Articole din aceeasi categorie