11.03.2022
Marc Anthony are iubita cu 30 de ani mai tanara? Cantaretul, filmat in timp ce se saruta cu Miss Paraguay - VIDEO

Marc Anthony a avut de-a lungul anilor foarte multe femeie alaturi, ultima sa vizita in Mexic gasindu-l la brat cu fosta Miss Paraguay. Cantaretul si modelul par extrem de apropiati.

Fostul sot al actritei si interpretei Jenifer Lopez a fost vazut in compania unui model din Mexic, cu care s-a distrat pe cinste intr-o locatie celebra, Polanco. Artistul si fosta Miss Paraguay, Nadia Ferreira (22 ani), nu au tinut cont de nimic.

Marc Anthony, alaturi de fosta Miss Paraguay. Tanara este noua iubita a artistului?

Marc Anthony si frumoasa satena au aparut in tandreturi, sarutul pasional dintre ei vorbind despre o relatie amoroasa. Celebrul cantaret nu a facut nicio declaratie despre starea sentimentala, insa imaginile vorbesc de la sine.

Compozitorul in varsta de 53 de ani este recunoscut pentru relatiile cu femei celebre pe care le-a avut de-a lungul anilor. Actorul a bifat mai multe legaturi amoroase, printre care se numara si Evelyn Lozada, una dintre prezentatoarele emisiunii „Basketball Wives”.

Facebook si Instagram isi schimba politica dupa evenimentele din Ucraina: va permite incitarea la ura

De asemenea, artistul s-a iubit si cu Madu Nicola Harris, o tanara blonda si sarmanta cu care s-a afisat pe covorul rosu de la premiile Billboard Latin Music, in anul 2021. Vedeta a fost prezenta la eveniment in calitate de performer.

Marc Anthony, care are doi copii gemeni cu fosta sotie, Jennifer Lopez. A fost casatorit anterior cu modelul Shannon De Lima. Cei doi au incheiat povestea de dragoste in februarie 2017.

Marc Anthony si Jennifer Lopez, poveste de dragoste ca-n filme

Jennifer Lopez si Marc Anthony au trait o frumoasa poveste de dragoste ca-n filme. S-au intalnit pentru prima oara in anul 1990, dar au decis sa mearga pe drumuri separate. Ambii s-au casatorit cu altcineva, dar in cele din urma au divortat si s-au reintalnit.

Fiica oligarhului rus Roman Abramovici traieste in lux desi averea tatalui a fost inghetata

In anul 2004 cele doua celebritati se casatoreau, iar in 2008 veneau pe lume gemenii Max si Emme. Cei doi au decis sa puna capat relatiei amoroase in 2012, anuntul fiind facut de compozitorul de origine portoricana.

Articole din aceeasi categorie