05.12.2022
Ce se intampla la Kremlin? Iubita lui Putin, intr-o noua aparitie publica, iar presedintele rus cade pe scari la el

Asa-zisa iubita a lui Vladimir Putin – pentru ca nimic nu e confirmat de la Kremlin, evident – a luat pe toata lumea prin surprindere, ieri, pe 3 decembrie, cand a aparut la deschiderea unui centru sportiv.

Dupa cum era de asteptat, Alina Kabaeva (39) n-a abordat subiectele spinoase ale zilei – razboiul din Ucraina si problemele medicale cu care s-ar confrunta Vladimir Putin. Si nici situatia jenanta in care s-a aflat acesta dupa ce a cazut pe scari acasa al el.

Castigatoarea medaliei de aur olimpice a fost vazuta de nici zece ori anul acesta, insa, cu toate astea, si-a facut aparitia la un eveniment sportiv in cursul zilei de ieri.

Femeia care cucereste noi culmi! Olga Tapordei - tot mai aproape spre cel mai bogat si divers loc de pe Terra, Insulele Galapagos: „Va cuprindem din largul Oceanului Pacific!

Prezenta la deschiderea centrului de gimnastica din Sochi, Alina nu l-a mentionat pe Putin, care, la cei 70 de ani ai sai, a alunecat si a cazut pe scari acasa la el, in Moscova, si mai sufera si de cancer in tot acest timp.

Un alt subiect tabu pentru Alina a fost razboiul din Ucraina, care a facut, pana acum, nu mai putin de 100.000 de victime printre rusi.

In schimb, frumoasa de 39 de ani a tinut sa precizeze tuturor ca „imposibilul e posibil”. „Cand faceam eu gimnastica, eram sportiva de performanta, nici macar nu puteam sa-mi imaginez asemenea conditii de antrenament cum exista acum, aici. Dar, asa cum ne arata viata, imposibilul devine posibil! Iar Rusia este o tara care ofera mari oportunitati!”, a conchis aceasta.

Presa rusa nu poate discuta despre relatia de 15 ani pe care Alina o are cu Putin si nici despre copiii pe care acestia ii au impreuna. Ultima data cand Prima Doamna neoficiala din Rusia a fost vazuta in public a fost in septembrie.

Starhit, publicatie rusa online, a descris-o pe Kabaeva ca fiind „slaba, cu o fata bine conturata, eleganta”, lucru care face referire la eventualele operatii estetice pe care atat ea, cat si partenerul ei de viata le-au facut si sunt vizibile pe chipul lor.

Care este cea mai frumoasa amintire din cadrul emisiunii O Seara Perfecta pentru Pavel Stratan: artistul a facut dezvaluiri sincere - VIDEO

In tot acest timp, cand Alina este admirata pentru felul in care arata la 39 de ani, Putin a cazut acasa la el pe scari si a defecat involuntar. Presedintele rus a fost ajutat de bodyguarzii sai, ridicat si pus pe o canapea, iar medicii personali ai liderului de la Kremlin au ajuns la fata locului imediat.

Canalul de stiri Russian Telegram sustine ca presedintele rus sufera din cauza mai multor probleme medicale, niciuna nefiind confirmata de Kremlin.

image
Articole din aceeasi categorie