30.07.2022
Ce sacrificii face Gina Pistol pentru a fi o mama buna: „N-as vrea sa plateasca terapie”

Ce sacrificii face Gina Pistol pentru a fi o mama buna. Prezentatoarea de la Chefi la Cutite a marturisit ca viata de mama a venit cu mari schimbari pentru ea. Aceasta a sustinut ca face toate alegerile cu foarte multa atentie pentru ca nu isi doreste ca micuta Josephine sa se confrunte cu traume atunci cand va deveni un adult.

In luna martie a anului trecut, prezentatoarea celui mai indragit show culinar a adus-o pe lume pe Josephine. Chiar inainte de a pleca la maternitate, cei doi parinti au facut o inregistrare video pentru fiica lor, pe care i-o vor arata atunci cand va implini 18 ani. Gina Pistol si Smiley se bucura impreuna de fiecare etapa din viata fiicei lor si se straduiesc sa petreaca cat mai mult timp in familie. Acum, proaspata mamica a sustinut ca este preocupata de felul in care alegerile pe care le face acum o vor afecta, in viitor, pe fiica sa. Din acest motiv, Gina Pistol a recunoscut ca prefera sa puna cariera pe locul doi.

Ce sacrificii face Gina Pistol pentru a fi o mama buna pentru Josephine. Simpatica prezentatoare a sustinut ca, de cand a adus-o pe lume pe Josephine, a existat o perioada in care s-a confruntat cu rutina si monotonia, ea fiind o fire energica. Iata ce declaratii a facut partenera lui Smiley!

Ilie Maxian Junior isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi ce cadou minunat i-au oferit parintii cu aceasta ocazie: „Te iubim la infinit!” - FOTO/VIDEO

Gina Pistol a marturisit ca a fost dintotdeauna adepta serilor in familie, in detrimentul iesirilor in club. Aceasta a recunoscut ca cel mai dificil moment cu care s-a confruntat de cand a devenit mamica a fost acela in care fiecare zi devenise o rutina.

„Incerc sa ma ocup si de asta (n.r cariera) pentru ca pentru mine a fost un pic, asa…Eu sunt un om foarte activ si urasc monotonia, rutina, iar de cand am devenit mama…Toate mamele stiu ca o perioada te trezesti in fiecare zi in aceeasi zi. Si asta mi-a fost un pic greu pentru ca imi place sa iau decizii, sa ma duc unde vreau eu, cand vreau si, cumva, treaba s-a schimbat”, a declarat Gina Pistol potrivit fanatik.ro.

Gina Pistol a sustinut ca toate alegerile pe care le face in prezent sunt pentru binele fetitei sale. Recent, aceasta a primit oferta de a prezenta America Express, insa a refuzat-o, motivand ca vrea sa aiba grija de „sanatatea mintala si emotionala a copilului”.

„Incerc sa ma ocup si de cariera, doar ca, in momentul de fata, aleg mai inteligent sau intelept. Colegii mei au fost foarte intelegatori…Fetita fiind foarte mica, nu aveam cum sa-i explic ca eu urmeaza sa lipsesc doua luni din viata ei.

Plus ca, nu as fi vrut eu sa pierd etape importante din evolutia ei. Si n-as vrea ca pentru alegerile pe care le fac eu astazi, sa plateasca ea mai tarziu terapie.

Fiica Corneliei si a lui Marcel Stefanet a implinit 8 ani! Vezi cum a avut loc sarbatoarea micutei, dar si cum au felicitat-o parintii si rudele sale: „Suntem atat de norocosi ca ne-ai ales pe noi sa fim parintii tai!” - FOTO/VIDEO

Oricat am vrea noi sa ne pacalim, copiii simt foarte multe, incepand de cand sunt inca in pantecele mamei, de la emotiile pe care mama le simte si chiar daca noi avem impresia ca ei nu inteleg la cateva luni sau la un an, ei inteleg foarte bine”, a adaugat prezentatoarea potrivit sursei citate.

Articole din aceeasi categorie