07.04.2023
Ce s-a intamplat cu Melania Trump? Absenta Primei Doamne de la arestarea lui Donald Trump a starnit speculatii legate de divort

Absenta Melaniei Trump de la arestarea lui Donald Trump a starnit o serie de reactii din partea fanilor. Va divorta fosta Prima Doamna de fostul presedinte al Americii?

Donald Trump trece prin momente dificile, iar sotia sa, Melania Trump, pare sa nu-i fie alaturi ca altadata. Acesta se confrunta cu 34 de acuzatii de falsificare a dosarelor legate de platile ilegale facute in campania din 2016, ce vizeaza o schema de plata in bani catre starul de filme pentru adulti, Stormy Daniels.

Pe fondul acestor acuzatii, fostul presedinte al Americii a fost arestat zilele de catre autoritatile din Manhattan, asteptand procesul de judecata. Intr-un moment atat de dificil pentru Donald Trump, Melania, sotia sa, a fost de nevazut, absenta ce a starnit o serie de suspiciuni cum ca cei doi s-ar afla la un pas de divort.

Tina Karol - in studio la O seara Perfecta! Ce surpriza le pregateste fanilor sai una dintre cele mai indragite interprete din Ucraina

Ce s-a intamplat cu Melania Trump?

Inainte de a fi pus sub acuzare pe 4 aprilie, Donald Trump a sosit la New York fara sotia sa, ceea ce i-a facut pe fani sa creada ca Melania s-a saturat de dramele sotului si a decis sa nu-l mai sustina.

Aceste suspiciuni au fost alimentate si de discursul sustinut de Trump la Mar-a-Lago unde a multumit familiei pentru sustinerea oferita in cadrul acuzarii. Acolo au fost prezenti membri proeminenti ai familiei Trump, inclusiv Donald Jr., Eric si Tiffany Trump, mai putin Fosta Prima Doamna.

"Am o familie grozava si au facut o treaba fantastica. Au trecut prin multe".

Se pare ca Melania Trump a decis sa nu-si sustina sotul fizic deoarece este suparata pe legatura dintre acesta si starul pentru filme de adulti. Ba mai mult, aceasta nu isi doreste sa fie implicata in acest scandal, atentia ei fiind indreptata catre cresterea fiului lor, Barron.

Sotia lui Hulk de Moldova - intr-o forma fizica de admirat! Ce imagine a publicat familia Cutelaba din sala de sport - FOTO

"E suparata si nici nu vrea sa auda", a declarat o sursa pentru "People". "Este constienta de cine este sotul ei si incearca sa se detaseze de toate alaturi de propria familie si cativa prieteni apropiati".

Ramane de vazut daca Melania Trump va cere divortul de fostul presedinte al Americii sau va putea depasi si acest obstacol.

Articole din aceeasi categorie