06.04.2023
Tina Karol - in studio la O seara Perfecta! Ce surpriza le pregateste fanilor sai una dintre cele mai indragite interprete din Ucraina

Celebra interpreta din Ucraina Tina Karol, va fi invitata in premiera la emisiunea O Seara Perfecta, difuzata live la PRO TV Chisinau, astazi la ora 18:00.

Artista Poporului a Ucrainei, Tina Karol, va sustine un concert pe 8 aprilie la Palatul National Nicolae Sulac din Chisinau.

In vizorul moldovenilor, interpreta a intrat atunci cand a fost jurata la show-ul Vocea Ucrainei, impreuna cu Dan Balan. Atunci in jurul lor s-a creat un val de zvonuri ca ar forma un cuplu. Atunci, fanii asteptau cu sufletul la gura ca cei doi artisti sa confirme acest lucru, insa deocamdata vedetele nu comenteaza subiectul. Totodata, Tina Karol si Dan Balan au reusit sa-si bucure fanii cu piese pe care le-au interpretat impreuna. 

 

Un moment spectaculos a fost in timpul emisiunii Vocea Ucrainei, atunci cand in scena a aparut, Ludmila Balan, iar Tina si mama lui Dan Balna s-au cunoscut si s-au imbratisat.

Ce ii leaga pe cele doua vedete de fapt, ce relatie are cu fiul sau care se afla in Marea Britanie si cum ii reuseste sa ramana una dintre cele mai apreciate artiste, aflam chiar de la ea, maine incepand cu ora 18:00, la O Seara Perfecta.

Tina Karol este interpreta si compozitoare cu aproape 2 milioane de urmaritori pe Instagram si aproape 500 de mii de utilizatori pe Youtube. Are un fiu de 14 ani din casatoria cu sotul ei, Evghenii Ogir, care a decedat de cancer.

A devenit cunoscuta dupa ce a participat la Eurovision la editia din 2006, cu cantecul Show Me Your Love, ocupand locul 7.

Articole din aceeasi categorie