11.07.2023
Harper Seven Beckham a implinit 12 ani! Vezi cum a fost felicitata de membrii familiei - FOTO/VIDEO

Acum o zi, Harper Seven Beckham a implinit 12 ani. Cu aceasta ocazie, familia Beckham a publicat un sir de fotografii si video-uri pe Instagram.

Primul care a felicitat-o pe Harper a fost tatal ei. David Beckham a postat un video pe Instagram, iar in descrierea acestuia a mentionat: „La multi ani frumoasa mea domnisoara. Vreau sa ramai frumosa cat fizic atat si spiritual. Esti cea mai uimitoare fata pe care tata si-a putut dori. Te Iubesc”.

La randul sau, mama ei, Victoria Beckham a publicat cateva imagini si o felicitare: „La multi ani, Harper Seven! Cea mai dulce si buna la suflet. Energia si iubirea pe care o emani este o binecuvintare pentru toti care te cunosc”.

Doina Sulac isi sarbatoreste ziua de nastere! Afla cati ani implineste artista, dar si ce felicitari a primit din partea colegilor si fanilor

De asemenea, fratii ei au postat cate o fotografie si au scris un simplu „La multi ani, Harper”.

Internautii au venit si ei cu felicitari: „O fata foarte frumosa, la multi ani!”, „La muti ani, sa fie binecuvintata”. 

Fiica cea mica a Katalinei Rusu a implinit 4 luni! Vezi cum au sarbatorit parintii - FOTO

David si Victoria Beckham s-au cunoscut 1997, iar peste 2 ani au jucat nunta. Pe parcusul a 24 de ani de casatorie ei au devenit parintii a 4 copii Brooklyn (1998), Romeo (2002), Cruz(2005) si Harper (2011).

Articole din aceeasi categorie