23.06.2022
Ce probleme de sanatate avea interpretul Pierre Nercisse si care este cauza mortii sale: „A plecat atat de devreme...”

Interpretul rus, de origine cameruneana, Pierre Narcisse a murit in spital. Muzicianul a avut probleme serioase de sanatate, insa a apelat prea tarziu la medici pentru ajutor. 

De mai multi ani, cantaretul suferea de astm. Cand in sfarsit a mers la medic, artistul a aflat ca avea de fapt insuficienta renala. Muzicianul a fost internat de urgenta la spital pentru a fi operat. 

Pe data de 21 totul era in regula, insa seara au aparut complicatii. Pierre a fost indus in coma. La 23:15, inima cantaretului s-a oprit, caci nu mai putea rezista. 

Katy Rain revine cu un nou stil melodic! Vezi cum suna melodia si textul inspirat de barbatii dependeti de telefon, dar si cum arata portretul barbatului ideal pentru ea - VIDEO

„Noaptea a avut loc o operatie de urgenta. Pierre a murit, nemaivenindu-si in fire”, a spus directorul de concert si prietenul lui Narcisse, Serghei Dvortov. 

„Ultima noastra intalnire a fost in parcul Nemchinovka, la o prezentare de moda. Atunci el s-a simtit rau, nici macar nu a avut puterea de a iesi in public. Atunci si i s-a acutizat astma si dupa aceea nici nu a mai vrut sa apara la alte evenimente”. 

Doua inimi bat in ea! Mihaela Tabura a dezvaluit sexul viitorului sau copil. Vezi ce va avea artista - o fetita sau un baietel: „Am facut un gender party si am aflat ca vom avea...” - VIDEO

„L-am cunoscut pe Pierre la sfarsitul anilor 1990. Era atunci prezentator. Apoi noi am jucat mai mult de 15 ani intr-o comanda - „Starco”. Si, desigur ca, ne intalneam in turnee, comunicam”, a spus Garik Bogomazov. 

„El a fost un artist bun, un om minunat, isi iubea mult familia. Sunt cunoscut personal cu Karolina, si cu fosta sotia a lui. Ce pot sa spun... imi pare foarte rau. A plecat atat de devreme”, a spus interpretul. 

Articole din aceeasi categorie