23.10.2023
Despartirea momentului! Unul dintre cele mai indragite cupluri a ajuns la final, dupa un mariaj de 45 de ani

Dupa 45 de ani de casnicie, Meryl Streep (74 de ani) si sotul ei, Don Gummer (76 de ani), au decis sa mearga pe drumuri separate, dupa cum anunta revista People.

Vestea despartirii a fost facuta de catre unul dintre apropiatii lui Meryl Streep chiar pentru sursa amintita mai sus. De asemenea, persoana respectiva a punctat si faptul ca cei doi sunt separati de mai bine de sase ani de zile, dar acum au decis sa aiba vieti separate.

Iubire fara limita de varsta! Top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

In urma cu doar o zi, People a confirmat faptul ca actrita si sotul ei nu mai au de-aface nimic unul cu celalalt inca de acum sase ani, insa au decis ca mereu sa-si fie alaturi. 

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit / foto: Arhiva Click!

Cei doi mereu au incercat sa isi tina viata cat mai ferita de ochii publicului, mai ales ca din anul 2018 nu a mai fost vazuta impreuna, in ciuda faptului ca vineri actrita a purtat verigheta, la Premiile Princesa de Asturias din 2023, in Spania.

Daniela Cheltuitor - sedinta foto alaturi de fiul ei la o luna dupa ce a nascut - FOTO

„Don Gummer si Meryl Streep sunt separati de mai bine de 6 ani si, desi vor avea mereu grija unul de celalalt, au ales vieti separate”, a declarat un reprezentant al lui Streep pentru PEOPLE.

Articole din aceeasi categorie