13.07.2022
Adda a fost umilita de un coleg din industria muzicala: „Se uitau ca la spectacol. Trebuia sa le dau popcorn”

Adda a povestit un episod in care a fost umilita verbal de un coleg de breasla.

Adda a povestit in podcastul „Acasa la Maruta” despre un episod in care a fost umilita de un coleg de breasla. Cantareata nu i-a dezvaluit identitatea acelei persoane din industria muzicala la care face referire.

Adda a facut dezvaluiri despre un incident, in cadrul caruia a fost victima unei umilinte verbale si aproape fizice din partea unui coleg din industrie. Artista a precizat faptul ca in momentul in care a avut loc incidentul, care s-a desfasurat la niste filmari, nicio alta persoana care era de fata nu a intervenit pentru a-i lua apararea.

Sarbatoare mare in familia Olgai Tapordei! Fiica antreprenoarei, Alexandra, este omagiata. Vezi cum a fost suprinsa fetita dis de dimineata - VIDEO

„Umilinta a fost cand un barbat din aceasta industrie, nu vreau sa-i dau numele sub nicio forma, m-a umilit foarte rau, a fost o umilinta verbala, aproape si fizica. Problema a fost ca era de fata cu multa lume din industrie care nu s-a bagat. M-a facut in toate felurile. Mi-a zis ca eu nu sunt un artist, ca sunt de rahat, ca nu stiu sa cant, ca n-am voce, ca ar trebui sa-i pup mainile si picioarele ca stau pe langa el. Mi-a zis ca eu sunt luata de pe strada, ca eu nu sunt femeie, ca eu sunt barbat. Era la niste filmari. El imi spunea lucrurile astea si nu s-a bagat nimeni. Se uitau ca la spectacol. Trebuia sa le dau popcorn. Si dupa aia a fost: „S-a enervat si el, se mai intampla.” Abuzul asta emotional, verbal, e normal? A venit o femeie sa-mi zica chestia asta, ca „se mai intampla.” Adica tu ca femeie accepti asta? Ti se pare normal?”.

Adda a vorbit in continuare despre felul in care a reactionat in momentul in care a fost umilita verbal si aproape fizic de un coleg de breasla. Artista a precizat ca acea persoana si-a cerut iertare.

„Eu am inghetat putin, insa am avut cuvintele la mine. M-a durut carnea de nedreptate. O durere din aia naspa, ma durea sufletul rau de tot pentru ca nu putem sa concep cum sa se intampla asa ceva. (…) Si-a cerut scuze si am apreciat. Ma gandesc ca el m-a jignit atat de tare pentru ca are si el o rana pe suflet”, a declarat Adda in podcastul „Acasa la Maruta.” 

Cum arata acum Winnie Harlow, fotomodelul cu pielea in doua culori. Care e boala de care sufera aceasta - FOTO

Articole din aceeasi categorie