14.07.2023
Fiica Olgai Tapordei a implinit 7 ani! Alexandra a avut parte de o petrecere de neuitat in nuante de roz: „Doamne, ce recunoscatoare sunt pentru astfel de clipe” - FOTO/VIDEO

Cu ocazia zilei sale de nastere, Alexandra a avut doua surprize din partea parintilor.

Olga Tapordei si Bogdan Ghies au iesit impreuna cu fiica lor la un restaurant din capitala pentru ca sa-i ureze „La multi ani” acesteia. Mai apoi a urmat si o petrecere pentru sarbatorita.

„Alexandra, 7 ani! 13 iulie 2023! Sa fie sanatosi toti copiii din lume!”, a scris Olga pe contul ei de Instagram, dupa care a adaugat si un video unde fiica ei sufla lumanarile de pe tort.

De asemenea, antreprenoarea a publicat si cateva fotografii in care o saruta pe Alexandra, iar aceasta la randul ei, ii raspunde cu acelasi gest.

Cum s-a „razbunat” un tata pe fiica lui, dupa ce ea i-a spus ca nu vrea sa o conduca la altar: „Respinge ce am facut si am sacrificat”

„Doamne, ce recunoscatoare sunt pentru astfel de clipe. Cand fata ei spune tot”, a mai mentionat Tapordei.

Pentru petrecere sarbatorita a purtat o rochie roz si pantofi de aceeasi culoare. Nu intamplator Alexandra a les look-ul dat, tematica evenimentului a fost culoarea roz.

Si internautii au venit cu mesaje de felicitare pentru Alexandra: „La multi ani, Sasha! Sa ramai fericita”, „La multi ani copil minunat !
Sa cresti mare si fara limite caci ai doua aripi de parinti care iti duc zborul lin si tot mai sus”, „La multi anisori frumosi si sanatosi”, „La multi anisori”.

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 50 mii de urmaritori. Olga este fosta prezentatoare a emisiunii de la PRO TV, O Seara Perfecta.

Face 76 de ani si are o conditie fizica de invidiat! Imagini virale cu Arnold Schwarzenegger la sala - FOTO

Articole din aceeasi categorie