23.11.2023
Ce mai face Dan Balan si unde locuieste, dupa ce s-a retras din viata publica! Misha Miller: „Ne-am vazut acum o luna...” - VIDEO

Recent, moldoveanca Misha Miller a fost invitata in cadrul emisiunii „La Maruta” de la PRO TV Romania.

In cadrul emisiunii, interpreta a povestit despre: cum a facut cunostinta cu Dan Balan, cat de mult a ajutat-o acesta la inceputul carierei ei, dar si ce mai face la moment fostul membru al trupei O-Zone.

„Acum e la Bucuresti. Ne-am vazut acum vreo luna, doua aici la Bucuresti, am mai vorbit, a mai povestit ce face el, i-am aratat muzica pe care o fac. Nu stiu daca stii, Dan m-a ajutat foarte mult la inceputul carierei mele. M-a ajutat chiar si cu numele. Cand mi-a venit aceasta idee i-am scris lui si i-am zis: <<Ce parere ai?>> si el a zis: <<Eu ti-as propune sa mergi pe varianta asta de doua nume>>”, a spus Misha Miller.

Eva Timush, aparitie plina de stil si atitudine in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa „Unde esti acum”: „Trebuie neaparat sa mergi la Eurovision” - VIDEO

De asemenea, interpreta a mentionat ca a facut cunostinta cu Dan intr-o parcare: „Noi ne-am intalnit intr-o parcare. Eram intr-un restaurant din Chisinau si am iesit si masina lui era parcata aproape si eu zic: <<Da cine este desteptul asta de s-a parcat atat de aproape>> si iese Dan si zice: <<Eu m-am parcat>>. Si cumva asa am inceput sa vorbim si zic: <<Da tu stii ca eu tot cant?>>. De regula nu sunt atat de curajoasa, dar in seara aia am fost. Si el a zis: <<Ok, hai sa mergem la un karaoke sa imi arati cat de bine canti>>. Direct din parcare am mers la karaoke. El atat de impresionat a ramas si ne-am schimbat cu telefoanele. Peste o saptamana m-am trezit cu mesaj de la el”.

Imagini de milioane! Iuliana Beregoi si 50 Cent s-au imbratisat - FOTO/VIDEO

„Acum cand ne-am intalnit i-am multumit pentru ca mi-a dat sfaturi de-a lungul timpului”, a mai spus Misha Miller.

Vezi emisiunea integrala mai jos:

Articole din aceeasi categorie