11.09.2023
Ce incident i s-a intamplat Nataliei Gordienko cand a vrut sa isi faca o fotografie cu Kim Kardashian, dar si cum a ajuns sa poarte o rochie de-a lui Jennifer Lopez - VIDEO

Dupa o vara colorata prin diferite tari, Natalia Gordienko si-a inceput toamna cu un clip la fel de colorat. Despre toate a vorbit chiar in studio O Seara Perfecta.

In Republica Moldova a fost lansat un proiect cu si despre femei, iar Natalia a fost speaker. Interpreta a dezvaluit: „A fost lansat un proiect nou in Moldova, se numeste Women Up. Nu e un proiect comercial, suntem 10 ambasadori,10 femei din diferite domenii, eu reprezint persoanele publice si noi pe parcursul anului o sa avem lectii, discutii, evenimente. Noi din partea noastra, 10 femei, venim, discutam cu fete, transmitem ceva, experienta, poate cuiva ii trebuie un sfat, cineva are nevoie doar de un impact psihologic. De obicei, femeia este mai mult fixata pe familie, copii si ele au nevoie de o incurajare pentru a putea face ceva si pentru a se putea dezvolta”.

Nunta despre care a vorbit o tara intreaga! Care a fost atmosfera de la petrecerea familiei Chistol, dar si cine au fost invitatii - VIDEO

Natalia a  marturisit cine ii spune „Tu poti, tu o sa reusesti”:  „Intotdeauna imi spunea bunica mea, imi spunea tu poti, tu o sa reusesti, dar paralel spunea cred ca esti cea mai buna. Si astfel prin motivarea asta eu imi doream sa fiu mai buna, sa reusesc mai mult decat colegii mei, la un moment dat stiu ca si viata mi-a aratat ca ziua de maine depinde doar de mine. Eu nu am timp sa mananc, eu visez sa dorm mai mult de 5-6 ore ca ma ajuta foarte mult somnul, pentru mine este ceva deosebit sa aud ca eu atacuri de panica. Ziua de maine depinde de ceea ce fac azi, eu nu am o familie mare la cer pot sa sun si sa cer ajutorul, nu am un iubit sau sot. Obosesc enorm, am plecarile foarte dese, simt chestia asta ca nu petrec timp cu Cristian si inteleg ca daca mi-a dat Dumnezeu acum si am de lucru si proiecte inseamna ca acum trebuie de facut”.

Andreea Bostanica nu va aplica la facultate in acest an! Ce dezvaluiri a facut „Regina TikTok-ului” - VIDEO

„El acum in noiembrie implineste 6 ani, insa purtam haine de 7-8-9 ani, are gene bune, poate va fi sportiv. Eu nu-mi imaginez ca peste un an el trebuie sa mearga la scoala, eu parca ieri aveam burtica”, a povestit interpreta si despre feciorul sau.

Vara aceasta a fost una plina de evenimente pentru interpreta, Natalia a mentionat: „A fost o vara foarte plina de evenimente frumoase si deosebite si memorabile. Aceasta a participat la un eveniment organizat de Dolce Gabbana, am vorbit si mi-am facut si o fotografie alaturi de Kim Kardashian si mama ei. Kim arata formidabil, sincer ma asteptam la ceva mai rau, cand ne uitam la pozele vefdetelor de peste hotare credem ca e photoshop, insa ea arata ideal si este foarte placuta, are o energie foarte pozitiva. Am avut si un incident mai putin placut cu ea, avea un voal si eu un sacou incrustat cu pietre, noi am vorbit, am facut si fotografie si in acest timp voalul sa lipit de sacoul meu. Insa Kim la gat avea un colier foarte pretios, de parca eram in filme cand o fata vine si capteaza atentia cu ceva si dupa cineva ii fura bijuteria, insa bodyguarzii au sarit  imediat”.

Recent a lansat si o noua melodie alaturi de un videoclip cu niste peisaje senzationale, aceasta a dezvaluit: „In 4 zile cred ca am facut peste 80 de mii de pasi, am fost sin masina, si pe cal si intr-o apa de 8 grade si temperatura afara 40 de grade. Am avut de toate, oricum ne-am straduit sa avem si chestii de filmare noi. Invideoclip avem si o rochie cumparata si gasita la un colectioner, rochia se numeste jungle dress, rochia JLO, rochia a fost imbracata de Jennifer Lopez in 2000 si a fost purtata de ea la Grammy si apare in acest videoclip. Ne-au dat-o pentru filmare si can am returnat-o s-au uitat amanuntit la tot”.

Spune tot sau iti ia gura foc! Ce bolid de lux conduce Natalia Gordienko, dar si cu ce vedeta din Moldova ar petrece o noapte amoroasa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie