11.09.2023
Spune tot sau iti ia gura foc! Ce bolid de lux conduce Natalia Gordienko, dar si cu ce vedeta din Moldova ar petrece o noapte amoroasa - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Natalia Gordienko a fost provocata de catre Anisoara Loghin sa raspunda la cateva intrebari picante.

„Noi am pregatit ceva neasteptat. Eu iti explic regulile acestui joc. El se numeste „Spune tot sau iti ia gura foc”. Mananci iute? In fiecare dintre aceste plicuri sunt niste intrebari. Nici eu nu stiu ce scrie aici. Tu o citesti in gand, spui raspunsul in voce. Daca vrei sa stie lumea ce te-am intrebat, citesti intrebarea, daca nu vrei sa stie ce te-am intrebat, trebuie sa mananci iute”, a explicat Anisoara Loghin.

Prima intrebare la care a raspuns Natalia a sunat in felul urmator: „Daca ai fi obligata cu pistolul la tampla sa petreci o noapte amoroasa cu o vedeta din Moldova, care ar fi ea? Alege dintre Igor Sirbu, Anatolie Melnic sau Adrian Ursu”.

„Ok, Dan Balan”, a raspuns artista cu umor dupa care a adaugat: „Pentru mine familia e sfanta. Anatolie Melnic si Adrian Ursu sunt din familie, inseamna ca Igor Sirbu”.

Tatal Ninei Cretu ar fi implinit 59 de ani! Ce imagini a publicat pe social media modelul - FOTO

Natalia Gordienko a fost intrebata si ce masina conduce, dar si cat costa ea. „Conduc masina Bentley. Cat costa? Cred ca mai mult de 100 de mii de euro”, a spus interpreta.

De asemenea, aceasta a povestit care este cea mai complicata procedura cosmetologica pe care a facut-o. „Fac injectii in scalp ca parul sa creasca mai repede. M-a durut foarte tare”.

Totodata, cel mai ciudat loc in care a facut Gordienko sex este - „intr-o camera de machiaj, inainte de a iesi pe scena”.

Gina Pistol si-a suparat soacra: „Daca as fi putut sa pedepsesc”. Ce gest a deranjat-o pe mama lui Smiley

Artista totusi a evitat sa raspunda la o intrebare, astfel, a mancat iute. Aceasta nu a spus cine crede ca o invidiaza.

„Spune 3 nume din showbizul moldovenesc, care au flirtat cu tine?”. La aceasta intrebare Natalia a raspuns: „Igor Sirbu, Vladimir Fotescu, Adrian Ursu”.

Articole din aceeasi categorie