11.09.2023
Nunta despre care a vorbit o tara intreaga! Care a fost atmosfera de la petrecerea familiei Chistol, dar si cine au fost invitatii - VIDEO

Asa ceva mai rar vezi, dupa 10 ani de casnicie au decis sa mai faca o nunta, altfel, din banii lor, pe gustul lor si cu copii lor alaturi. Este vorba despre Andrei si Ella Chistol, fiind influenceri si-au chemat la nunta tot influenceri. Cine sunt ei dar si cum a aratat nunta dupa 10 ani de la nunta vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Ella CHISTOL, BLOGGER:„Emotiile sunt foarte mari, pentru ca pentru noi nu e doar o nunta simpla, noi am avut 7 ani de relatie la distanta si asta este ca o noua sansa, un nou inceput. Daca sincer, azi am realizat toate dorintele, ce nu am putut face atunci, am facut astazi, suntem mai degajati, mai liberi, mai maturi, fara mari asteptari. Astazi, nunta chiar o sa o simtim”.

Andrei CHISTOL, BLOGGER: „Ii spuneam Mihaelei, ca astazi suntem a doua oara mire si mireasa, imi pare ca suntem si mai frumosi, mai aranjati. Cea mai mare deosebire o sa fie  cand o sa iesim pe platoul de dans, pentru ca o sa o facem intr-un stil mai disco, cred ca asta va fi cea mai mare diferenta dintre cele doua nuntii”.

In aceasta zi speciala, Ella a imbracat doua rochii. Una de tip sirena cu cristale, iar alta scurta. Andrei a ales un costum alb. 

„Am fost cu Mihaela, ideea sotiei sa fiu totul alb”, a mentionat Andrei.

Tinutele au fost alese minutios si pentru fiicele lor, Andreea si Emma. 

Andreea CHISTOL, FIICA: „Le doresc sa fie fericiti, sanatosi si intotdeauna sa fie impreuna si sa se iubeasca unul pe altul.” 

Totusi, mirii nu au exclus din program cateva traditii. 

Andrei VELESCU, MODERATOR: „Avem si primul dans a mirilor, avem colacul miresei, avem traditii de nunta, inafara de traditiile legate de nasi sau poate legate de parinti, dar tot ce tine de mire si mireasa va fi astazi la nunta”

La nunta de aluminiu, invitatii au fost alesi pe spranceana. 

Doina DANIELEAN, CREATOARE DE CONTINUT:  „Din start am crezut ca e doar o petrecere, dupa care am vazut pregatirile pe story si zic stai un pic chiar nunta. Pentru mine este o premiera sa vin la o asemenea nunta dupa 10 ani din ziua nuntii, dar mi se pare o experienta tare faina. Prima dta cand faci nunta in primul rand o faci la o alta varsta si probabil la nunta asta vor dansa mai mult, vor ceea ce nu au reusit sa faca cu 10 ani in urma, vor savura altfel.”

Svetlana SAINSUS, COFONDATOARE CARITATE.MD:  „Le-am vazut pozele de atunci, azi arata ma bine, in sfrasit fac o nunta pe placul lor, au invitati pe care cu adevarat sii doresc alaturi astazi, au fetitele lor minunate, asa ca astazi cred ca o sa fie nunta cea adevarata.”

Dan IONITA, INFLUENCER:  „E un cuplu foarte frumos, ii felicit sincer ca au ajuns pana aici fiindca in ziua de astazi vedeti acte divorturi, nu toti ajung pana la 10 ani si le doresc sa ajunga si la 20, si la 30 si sa ne invite si pe noi sa ne distram.”

De asemenea, de la eveniment nu au lipsit nici nasii de cununie. 

Victoria CEBAN, NASA:  „Ma simt si eu mai tanara, cu 10 ani in urma imi inchipui cum eram, sunt bucuroasa pentru ei ca au putut dupa 10 ani sa organizeze asa o seara frumoasa, ma bucur ca-i am”.

Pe langa frumoasa aniversare a nuntii, familia Chistol a avut inca un motiv de sarbatoare.

Ella a dezvaluit ca mai au o sarbatoare in familie:  „Azi e si ziua sotului, implineste 33 de ani, e o varsta pe care trebuie sa o sarbatoresti frumos si noi cred ca o sarbatorim mai frumos decat se poate.”

Iar urari au fost multe si de toate.

Svetlana SAINSUS, COFONDATOARE CARITATE.MD:„Ii felicit, e o idee superba si le doresc la acesti 10 sa se mai adune macar 50 de ani de casatorie si la fel sa faca o nunta si sa ne invite si pe noi noi.”

Doina DANIELEAN, CREATOARE DE CONTINUT:„Le urez sanatate si pace in familia lor, sa le creasca fetele mari, sa se imbogateasca si cu un baiat, dar cum or vrea ei, asa sa fie.”

Cristina SCACHEVICI, FEMEIE DE AFACERI:  „Cum au parcurs calea astaa luga de 10 ani, cum au trecut impreuna prin toate greutatile, in continuare sa fie si mai bine” 

Nunta a durat pana dimineata, cu multe dansuri si voie buna, iar invitati speciali au fost membrii trupei Akord.

Articole din aceeasi categorie