16.06.2023
Ce i-a adus impreuna pe Irina Rimes si iubitul ei, David Goldcher. Detalii din relatia celor doi: „Am decis ca vom ramane impreuna”

Irina Rimes a impresionat pe toata lumea cu melodiile sale triste, in care vorbeste despre suferinta in dragoste. Insa vremurile in care artista varsa lacrimi amare au apus, iar de cel putin trei ani de zile, de cand l-a intalnit pe David Goldcher, este mereu cu zambetul pe buze. Relatia celor doi pare promitatoare, iar din momentul in care si-au declarat sentimentele au fost de nedespartit. 

Irina Rimes si David Goldcher formeaza un cuplu de mai bine de trei ani. Ambii sunt artisti si tocmai pasiunea pentru muzica i-a adus impreuna. Cei doi s-au cunoscut in Franta, iar la scurt timp dupa ce s-au vazut o frumoasa poveste de dragoste s-a infiripat intre ei. 

Chiar daca el locuieste in alta tara, iar ea in Romania, din momentul in care au decis sa porneasca la drum impreuna cei doi nu s-au mai despartit. Sigurele momente in care stau departe unul de celalalt au fost atunci cand meseria i-a separat.

Dezvaluiri in premiera! Afla unde s-au cunoscut Patric Hanganu cu sotia sa, Svetlana Nichitina - FOTO

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzica in Franta, deci pot spune ca tot muzica ne-a unit. Din momentul in care am decis ca vom ramane impreuna, nu ne-am despartit decat pentru cateva zile, cand eu mai mergeam in concerte si dormeam in hoteluri sau cand el a trebuit sa plece in Paris, iar eu ramaneam, pentru ca aveam treaba in Romania. In rest, am fost cam nedespartiti si va continua asa”, a declarat Irina Rimes, potrivit viva.ro.

„Vorbim aproape exclusiv in franceza”

Iubitul Irinei Rimes deja s-a familiarizat cu Romania, avand in vedere ca de ani de zile face naveta. Cu toate acestea, David Goldcher nu a reusit sa se imprieteneasca prea bine cu limba. Tanarul intelege perfect romaneste, insa pana la a reusi sa si vorbeasca mai este cale lunga, iar adesea cantareata se amuza teribil de incercarile si straduintele lui.

Viata de cuplu a celor doi nu este una prea dinamica. In afara micilor escapade pe care le fac, Irina Rimes si David Goldcher isi petrec majoritatea timpului in studioul de inregistrari. Cei doi sunt bine ancorati in muzica, iar distractia lor favorita este sa scotoceasca unul in playlisturile celuilalt.

Descopera cum are grija Victoria Beckham de tenul sau. Procedura costa peste 800 de dolari

„Noi comunicam foarte sincer unul cu altul si ma bucura mult acest aspect.Vorbim aproape exclusiv in franceza, mai putin in datile in care ne amuzam de romana lui, pe care o intelege foarte bine, dar o vorbeste amuzant. Avem doua Acasa: una in Romania, in Bucuresti, si una in Paris. Facem naveta intre ele si avem grija sa fie plantele udate constant in amandoua. Exceptand calatoriile, nu avem alte activitati in afara de muzica. In schimb, e foarte amuzant sa ne bagam nasurile in propriile playlisturi de muzica sau sa ne distram cu ce ascultam in adolescenta”, a mai spus Irina Rimes.

Articole din aceeasi categorie