14.10.2024
Ala Zasmenco - o mireasă inedită! A strălucit într-o rochie alb-negru și a purtat pălărie. Ce a povestit interpreta despre momentul în care a fost condusă la altar chiar de fiul ei - VIDEO

De curând, Ala Zasmenco s-a căsătorit religios. Fiul ei, Valentin, a fost alături de ea și a condus-o spre altar. Ce emoții a avut interpreta, vezi în cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă. 

„Am avut foarte mari emoții, Valentin a și plâns în acea zi pentru că, pe mine nimeni nu m-a văzut până nu am intrat în biserică. El a stat cu mine, m-a așteptat, iar eu am intrat cu el”, a povestit interpreta. 

Zasmenco a recunoscut că unii dintre invitații de la eveniment, atunci când au văzut-o, au lăcrimat: „Oamenii duminica merg la biserică, mai pun câte o lumânare. Oameni străini pentru mine au intrat și se uitau. Când am intrat, toți au făcut o cărare, mulți dintre invitați au lăcrimat, este un moment mai sensibil”.

Moldoveanul distins cu 3 titluri prestigioase în Filipine! De ce a ales Vladimir Palancica să poarte ie la ceremonia de decernare - FOTO

Ala a fost o mireasă mai diferită. Aceasta a purtat pălărie și rochie alb-negru. „În ultimul moment, eu deja căutam altă rochie, la foarte multe magazine mergeam și speram că o să găsesc ceva mai interesant. Mă gândeam cum să intru eu cu negru. Am zis cuiva că rochița mea are careva detalii de culoare neagră și a avut o reacție mai ciudată”, a continuat Ala. 

„Noi am făcut o petrecere după cununie cu toți prietenii și familia. Am vrut ca oaspeții în acea zi să se distreze, să danseze, să mănânce, să stea în piscină. Ei s-au simțit liberi, au făcut ce au vrut”, a menționat invitata. 

Moldoveanca Nadejda Căpățână a cântat „Respect” la Vocea României și a câștigat respectul antrenorilor. Alegerea ei a surprins pe toată lumea - VIDEO

Întrebată dacă urmează o nuntă, Ala a răspuns: „Nu pot să-ți spun pentru că, și această cununie a fost spontană. La un moment căutam care sunt zilele mele libere și mi-am dat seama că eu nu vreau toamna târziu, eu vreau la o vilă și să fie cald. Timp de o lună am organizat acest eveniment. Ce ține de nuntă, probabil o să o facem la fel, foarte spontan”.

Cununia este o ceremonie ce emoționează foarte mult. „Denis a avut mari emoții, eu făceam glume atunci când era lângă el, am avut emoții atunci când am intrat în biserică. Eu am și uitat pe cine am invitat, eu m-am bucurat că ei au venit la biserică. Mi-am propus să nu plâng, am plâns doar atunci când am mers la piscină, când părinții mei s-au apropiat de mine”, a spus Zasmenco.  

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie