02.08.2022
Ce a povestit Irina Rimes despre colaborarea de succes cu Surorile Osoianu: „Dar stii cat au studiat? Eu nu m-am asteptat” - VIDEO

Acum cateva luni a fost lansata o colaborare de exceptie dintre Irina Rimes si Surorile Osoianu. Moldovencele si-au uimit fanii cu piesa „Ielele”.

Dupa lansarea cantecului, Irina a fost invitata la podcastul lui Andi Moisescu, acolo unde a vorbit despre colaborarea la care multi nu s-ar fi asteptat.

„Dar stii cat au studiat? Eu nu m-am asteptat. Eu credeam ca ele vin si canta asa. La un moment dat mi-au zis: „N-ai putut sa ne dai si tu o piesa pe care o cantam noi? Pe care o stim.” Cumva s-au trezit in pozitia in care trebuiau sa studieze. E sus pentru ele in primul rand, pentru ca ele canta mai jos cu un registru. Au studiat foarte mult si asta pe mine m-a impresionat.”, a povestit Irina.

De asemenea aceasta a adaugat: „Ele sunt unde sunt, dar au stat sa studieze partitura pentru acest concert.”

Seamana ca doua picaturi de apa! Stiai ca Cristina Scarlevschi are o sora, la fel de frumoasa? Vezi momentul in care cele doua s-au reintalnit - FOTO/VIDEO

Totodata Rimes a precizat ca este prima data cand colaboreaza cu Surorile Osoianu, insa nu si ultima. „De aici totul o sa urmeze.”

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Surorile Osoianu constituie un ansamblu etnofolcloric familial alcatuit din 5 membre - Ileana, Iulia, Valentina, Romelia si Maria Osoianu. Surorile Osoianu s-au nascut in satul Horesti, raionul Falesti, Republica Moldova. Artistele au mostenit de la parintii lor, Constantin si Profira Osoianu, dragostea de frumos, din acest motiv toate au decis sa urmeze aceasta cale, a cantecului.

Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

Articole din aceeasi categorie