02.08.2022
Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

Iuliana Beregoi este mereu sincera cu fanii si urmaritorii sai virtuali si nu ascunde nimic de ei. Recent, interpreta a publicat pe pagina sa de Instagram doua fotografii facute in acelasi interval de timp, insa complet diferite.

„Instagram vs Reality”, si-a semnat tanara imaginile.

Nu mereu fotografiile ajung sa fie la fel de perfecte cum te-ai obisnuit sa le vezi pe Internet, dar acest lucru nu este un motiv pentru a te intrista, ci dimpotriva. Nimeni nu este ideal, mesaj pe care a vrut sa-l transmita Iuliana.

Un barbat care a castigat aproape cinci milioane de lire sterline si-a parasit sotia: „Am inceput o relatie cu altcineva!”

Cele doua imagini au adunat peste 50 de mii de apreciari, dar si sute de comentarii din partea internautilor.

„Iuliana, esti perfecta oricum.”, „Frumoasa noastra, frumoasa.”, „Oricum esti uimitoare.”, sunt cateva din comentariile lasate sub fotografii.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Seamana ca doua picaturi de apa! Stiai ca Cristina Scarlevschi are o sora, la fel de frumoasa? Vezi momentul in care cele doua s-au reintalnit - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie