16.03.2024
Ce a postat Jador pe Instagram, dupa ce Oana Ciocan a fost eliminata de la Survivor All Stars - FOTO

In cadrul editiei difuzate joi, 14 martie 2024, Oana Ciocan a parasit competitia Survivor All Stars! Jador nu a ramas indiferent acestei situatii si a postat pe Instagram un videoclip in care a aratat cum isi asteapta partenera de viata.

​​Jador si Oana Ciocan formeaza unul dintre cele mai proaspete cupluri ale showbizului romanesc, cei doi asumandu-si faptul ca formeaza o relatie in cadrul showului Survivor All Stars. Totul s-a desfasurat in editia difuzata miercuri, 6 martie 2024, atunci cand artistul de manele a cerut-o in casatorie pe frumoasa Razboinica. 

Gestul fostului concurent Survivor All Stars a venit la doar o zi dupa ce a fost descalificat din concurs, din cauza faptului ca nu a respectat regulile impuse de echipa de productie. Totusi, a fost fericit ca a putut sa-si stranga in brate iubita, inainte de a pleca din Jungla Dominicana. 

Olga Verbitchi revine in forta dupa o pauza de 2 ani! Interpreta a lansat piesa „Ultimul minut” - VIDEO

Ce a postat Jador pe Instagram dupa ce Oana Ciocan a fost eliminata de la Survivor All Stars

In editia difuzata joi, 14 martie 2024, Oana Ciocan a parasit competitia Survivor All Stars, dupa ce a intrat la duelul eliminatoriu alaturi de Lola Crudu. Din pacate pentru fanii Oanei, desi Razboinica a dat tot ce a putut pe teren, a pierdut in fata adversarei sale si astfel a parasit definitiv competitia. 

La scurt timp dupa ce s-a difuzat la TV eliminarea Oanei, Jador a postat pe InstaStory un videoclip in care aparea alaturi de mai multi copii, toti asteptand ca Razboinica sa ajunga acasa:

„O astept pe Oana”, a scris Jador alaturi de videoclip.

Irinel Columbeanu ar putea fi dat afara de la azil daca se recasatoreste: „Asa e regulamentul”

Articole din aceeasi categorie