15.03.2024
Irinel Columbeanu ar putea fi dat afara de la azil daca se recasatoreste: „Asa e regulamentul”

Coplesit de problemele medicale si financiare, fostul milionar s-a mutat, de cateva luni, la un azil de batrani, acolo are parte de toate conditiile. La 66 de ani, Irinel Columbeanu se gandeste la fostele iubiri, in special la una dintre ele, mai tanara cu 40 de ani decat el.

​Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai cunoscuti fosti afaceristi din Romania, a pierdut toata averea agonisita de-a lungul anilor si in urma cu doar cateva luni s-a mutat la un azil de batrani.

Anul trecut, fostul sot al Monicai Gabor a fost vizitat de catre Oana Cojocaru, una dintre fostele sale iubie. Irinel a marturisit, in cadrul unui interviu, ca spera la o impacare cu femeia mai tanara decat el cu 40 de ani.

ertgetr

„Cel mai dor imi este de Oana. Am vazut-o ultima oara cand am venit eu la azil. M-a vizitat. Si chiar am fost impresionat de gestul ei. Am incercat sa ne impacam atunci cand am fost cu ea la Comanesti, in orasul in care s-a nascut.

Dar n-a fost sa fie. O sa o caut, sa ne mai intalnim. Si ea e singura, nu are pe nimeni acum”, a marturisit Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

wrfer

Proprietarul azilului in care este cazat a auzit declaratiile acestuia si a spus ca, potrivit normativelor, fostul om de afaceri poate sa locuiasca in continuare la azil daca se recasatoreste doar daca partenera lui are peste 60 de ani.

fewf

„Irinel Columbeanu are voie, daca se recasatoreste, poate sa mai stea la noi, in caminul de batrani, nu-i nicio problema. Insa, conform normativelor, sotia lui trebuie sa aiba de la varsta de 60 de ani in sus, de la varsta pensionarii, asa este acum regulamentul obligatoriu, in toate caminele de batrani din Romania.

13615375_543724595812919_51975057116903026_n

Am mai avut, in decursul timpului, si familii, le-am oferit o camera pentru cuplu, cu televizor, frigider si, obligatoriu, cu baie personala”, a spus Ion Cassian pentru Playtech.

Articole din aceeasi categorie