15.03.2024
Olga Verbitchi revine in forta dupa o pauza de 2 ani! Interpreta a lansat piesa „Ultimul minut” - VIDEO

Interpreta Olga Verbitchi a dat lovitura. In colaborare cu casa de discuri „Versus Artist”,artista a pregatit ceva nou-nout pentru fanii ei care au indragit-o inca de pe vremurile cand a participat si ulterior a castigat concursul „X Factor Romania”, in anul 2016.

Olga a lansat cantecul „Ultimul minut”, iar despre acest lucru a anuntat prin intermediul unei postari pe social media in care a spus:

„A venit si momentul pe care unii dintre voi il asteapta de mai mult de 2 ani. Ultimul Minut este pentru mine cea mai frumoasa scrisoare de adio. Aceasta piesa s-a nascut din dezamagire si neputinta de a comunica, in 2021, am inteles ca pot sa vorbesc asta doar daca cant.

Am ajuns sa fac parte din familia Versus, am ascultat piesa si am decis ca ea trebuie sa fie piesa mea de relansare in industrie. Este o piesa reala, in care am fost fara filtre si care m-a salvat.

Ultimul Minut este despre inceputuri noi, gasirea de sine, despre trecere peste, despre trecut ramas in trecut, despre dorinta de a fi nimic altceva decat muzica. Nu exista nimic altceva ce as vrea sa fac pana la ultima suflare in afara de a scrie si canta muzica mea. Va invit sa ascultati si sa urmariti experienta „Ultimul minut”, sa o simtiti si sa-mi spuneti de cate ori ati vrut sa spuneti adio, dar nu ati avut curajul”.

Copia mamei! Anisoara Loghin a publicat o fotografie rara cu Raul: „La multi ani, copil frumos” - FOTO

Peste 10 mii de vizualizari in mai putin de o zi, atat a reusit sa stranga piesa care promite a fi un adevarat hit, spun fanii: „Ceva nou si fresh de la Olea. Foc la ghete si noi ascultam”, „In sfarsit”, „Foarte frumos , fie ca succesul sa te urmeze”, „Imi place la nebunie piesa! Esti tare! A stiut de ce Carla's Dreams a spus intotdeauna ca esti cea mai buna”.

Atat versurile, cat si muzica pentru piesa au fost compuse de catre Olga, iar de productie s-a ocupat Tensso.

Kate Middleton, in mijlocul controverselor, Meghan Markle, revenire in forta pe Instagram. Sotia lui Harry si-a lansat un brand

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri „Versus Artist”.

Articole din aceeasi categorie