16.10.2022
Ce a facut un mire chiar la petrecerea lui de nunta. Mireasa nu l-a putut opri, iar acesta a pus pe TikTok un clip care a deveni viral - VIDEO

O tanara de 27 de ani si-a surprins sotul in timp ce se uita la un meci de rugby pe telefon. Nimic anormal pana aici, numai ca scena a avut loc chiar la nunta lor.

Dani Russell l-a prins pe proaspatul ei sot, Blake, in timp ce urmarea cu sufletul la gura o partida de rugby chiar la petrecerea lor de nunta. Barbatul s-a dovedit creativ si si-a rezemat telefonul de tortul lor cu trei etaje.

Nu mica i-a fost mirarea femeii sa descopere ca Blake a adoptat acelasi comportament si la nunta fratelui ei. Dani a documentat ambele momente si le-a postat pe contul ei de TikTok: „Inca nu-mi vine sa cred ca sotul meu a facut asta la nunta noastra. As vrea sa pot spune ca lucrurile s-au schimbat", a scris ea in dreptul filmuletului.

Adam Sandler si-a mai cumparat o casa! Vezi cum arata vila pe care a platit 4,1 milioane de dolari - FOTO

„A trebuit sa ne amanam nunta de trei ori din cauza Covid si nu am avut o alta alegere decat sa o facem in timpul sezonului de rugby. Nu am fost surprinsa sa-l prind ca se uita la rugby si cred ca cel care i-a pus telefonul acolo a fost chiar cavalerul lui de onoare", a declarat Dani, care a spus ca sotul ei este de-a dreptul obsedat de acest sport si nu pierde niciun meci, noteaza Daily Mail.

Kanye West, invitat sa viziteze Muzeul Holocaustului dupa ce a facut declaratii antisemite! Care a fost mesajul scris de catre reprezentantii muzeului

Articole din aceeasi categorie