24.12.2021
Cati bani castiga Valeria Lungu pe luna din Instagram: „Mi-am cumparat casa, telefon, masina”

Valeria Lungu a intrat in atentia publicului dupa ce a participat la „Bravo, ai stil!”. Tanara a dezvaluit cati bani castiga pe luna din Instagram intr-un interviu pentru CANCAN.

Originara din Republica Moldova, Valeria Lungu s-a mutat la Bucuresti, unde a cucerit telespectatorii cu tinutele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ea a stiut sa se foloseasca de notorietatea pe care i-a adus-o emisiunea de la Kanal D si a devenit unul dintre cei mai apreciati influenceri din Romania. Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 350.000 de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!” a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Valeria Lungu este implicata in o multime de campanii publicitare din care castiga bani frumosi. Venitul ei lunar porneste de la 5.000 de euro. „Da, traiesc foarte bine din asta, calatoresc lunar, mi-am cumparat casa, telefon, masina si toate astea! Merge, in functie de perioade! (…) Da, peste 5.000 euro”, a declarat tanara pentru CANCAN. Din banii pe care i-a castigat pana acum, Valeria Lungu a reusit sa-si ia casa, masina si sa calatoreasca lunar. Nu are niciun secret atunci cand vine vorba despre postarile sale, ci totul consta in munca pe care o face. Depune mult efort, iar vacantele ei sunt, de fapt, in interes de „serviciu”. Sunt rare momentele in care se relaxeaza, pentru ca tot timpul este preocupata sa creeze continut pentru retelele de socializare.

10 afectiuni serioase de care te poti vindeca daca faci dragoste aproape zilnic

„Este cat de mult muncesti! Sunt foarte multi influenceri care fac doar campanii si sunt influenceri care fac campanii plus munca deasupra enorma! Eu ma incadrez in acel tip de om care munceste si printre munca vin campaniile, iar muncesc, iar vin campaniile! Continutul pe care il livrez oamenilor este mult mai vizibil decat campaniile pe care eu le postez”, a mai declarat Valeria Lungu pentru sursa mai sus mentionata.

Top 10 iesiri ale celebritatilor in anul 2021 in rochii si costume vintage - FOTO

Familia Carnat - vacanta de neuitat la munte! Vezi atmosfera de poveste si emotiile intense traite de ei - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie