03.06.2022
Cati bani a invesetit Iuliana Beregoi in videoclipul care spera sa-i aduca faima internationala

Iuliana Beregoi este un adevarat fenomen in Romania si Republica Moldova . La aceasta ora piesele ei sunt cantate de milioane de adolescenti, iar vloggurile artistei au tot atatea vizualizari. Cu toate acestea, tanara stie ca poate mai mult de atat. Zilnic munceste sa devina mai buna. Acest lucru a determinat-o sa vina cu ceva nou pentru comunitatea ei, pe care o numeste „Generatia Z”. Astfel ca in momentul de fata este in Belek, Turcia pentru a filma un videoclip cu totul inedit, iar EGO.ro are in exclusivitate toate detaliile.

Iuliana Beregoi, cu piese cantate de milioane de adolescenti

Joi, Iuliana Beregoi a filmat cel mai recent videoclip, pentru prima ei piesa in limba engleza. Tanara pregateste astfel nu doar o trecere fireasca catre o alta perioada din viata ei, caci in 2 luni va deveni majora cu acte in regula, dar si lansarea pe piata muzicala internationala.

Care este cauza mortii Elenei Yasevich, castigatoarea „Bitva Ekstrasensov”: „Nu isi putea misca picioarele...”

Artista originara din Republica Moldova a ales sa filmeze in cel mai exclusivist resort din Belek, Turcia. Locatia aleasa pentru a filma clipul este una dintre cele mai scumpe din resort.

Contactata telefonic, Iuliana ne-a marturisit ca nu a terminat de filmat, dar ca pana acum este unul dintre cele mai reusite videoclipuri ale ei.

„Da. Este adevarat. Sunt in Belek alaturi de familia mea, managerii mei, dar si echipa de productie. Filmam pentru noul meu videoclip. Am vazut cateva poze cu acest resort si mi-am dorit din tot sufletul sa filmez aici

„Este printre cele mai exclusiviste resorturi din lume, dar nu de aceea am ales acest loc, ci pentru ca atunci cand ma uitam la poze ma si imaginam acolo. In plus mi-am dorit sa vina toata familia mea cu mine. Chiar daca ei nu apar in videoclip, am profitat de ocazie pentru a petrece mai mult timp cu ei. Imi era dor de o vacanta, iar Rixos Premium Belek mi a indeplinist visul. Pot spune ca am imbinat munca cu distractia”, a declarat Iuliana Beregoi in exclusivitate pentru EGO.ro.

Chiar daca nu a vrut sa ne dea mai multe detalii despre costurile noului videoclip, am aflat de pe site-ul oficial al resortului ca preturile incep de la 250 de euro pe noapte si pot ajunge pana la 10.000 de euro pentru o vila de lux.

In una dintre aceste vile de lux a filmat Iuliana Beregoi.

Elon Musk preconizeaza ca vor urma probleme majore in economie. Miliardarul vrea sa concedieze 10% din personalul angajat la Tesla

A stat intr-o vila care este 2500 de euro pe noapte

Desi spectaculoasa locatia in care a filmat clipul, Iuliana nu a locuit acolo pe intregul sejur. Din postarile ei de pe Instagram reiese ca este intr-o alta vila din resort, superba de altfel, insa ceva mai ieftina.

Cea in care familia Beregoi si-au petrecut vacanta si au sarbatorit in avans majoratul artistei costa undeva la 2500 de euro pe noapte. Insa are piscina proprie, 4 dormitoare si un majordom care ii este la dispozitie 24/24z.

De ziua mea voi sarbatori cu toti prietenii mei din Generatia Z, printr-un concert la Arenele Romane. Pe 10 iulie ii astept pe toti sa ne distram impreuna”, ne-a mai declarat Iuliana.

Articole din aceeasi categorie