26.04.2023
Tatiana Heghea - cu lacrimi in ochi! Interpreta a povestit despre avortul spontan pe care l-a suferit: „Mi-a fost dureros pentru ca...” - VIDEO

Recent, interpreta Tatiana Hegea a fost invitata la podcastului Zinei Bivol, „Sincer cu tine”.

In cadrul interviului, Tatiana a vorbit despre complexele pe care le avea in copilarie, calitatile pe care le-a mostenit de la mama ei, dar si pierdea dura a unei sarcini.

„Eu mereu mi-am format un stereotip al unei femei puternice si atunci cand am avut aceste dureri abdominale, colosal de mari eu am zis ca nu-i nimic, o sa suport, filmarile vor avea loc. Dimineata m-am dus la machiaj galbena. Make up artista mi-a spus ca arat foarte rau. Eu am spus ca vom continua, am mers la filmari. Din fericire, Dumnezeu a hotarat sa nu fie soare pentru ca era nevoie de soare in ziua aia si am spus: „Ok. Daca nu au loc filmarile merg pana la o clinica privata repejor.” Am facut acea ultrasonografie la care medicul mi-a spus: „Iti recomand de urgenta sa mergi la medicul tau pentru ca acolo se vede un copil.””, a mentionat Heghea.

Cu lacrimi in ochi, artista a continuat: „Nu cred ca trebuie sa plang pentru ca Dumnezeu face cum stie mai bine, dar oricum mi-a fost dureros pentru ca eu n-am avut aceste experiente cu pierderi. Am luat-o ca o lectie a unei femei adevarate. Eu auzeam, dar nu stiam cum e asta. Cand mi s-a intamplat, unica traire si slabiciune a mea a fost cand am iesit din clinica. Ma astepta sotul si eu voiam atat de mult sa ma cuprinda.”

Va canta alaturi de Pasha Parfeni la Eurovision! Ce spune interpreta Valeria Pasa: „A fost pe neasteptate. Eram intr-o zi la studio si...” - VIDEO

De asemenea, Tatiana Heghea a povestit ca aceasta pierdere ii putea pune viata in pericol. „Eu cand am ajuns acolo surorile medicale umblau cu viteza luminii si eu nu intelegeam de ce. Mi-au spus ca abdomenul era plin cu hemoragie. Daca mai stateam vreo ora acasa putea fi tragic.”, a spus interpreta.

Vezi interviul integral mai jos:

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Creatorul Barbie va lansa prima papusa cu sindromul Down! Vezi cum va arata aceasta - FOTO

Articole din aceeasi categorie