26.04.2023
Nicolle Trifan - imagini spectaculoase din Instanbul! Bloggerita are parte de o vacanta de vis - FOTO/VIDEO

Nicoleta Trifan are parte de o vacanta superba in Turcia, iar aceasta a ales sa isi faca o sesiune foto intr-o rochie rosie spectaculoasa.

Nicolle s-a fotografiat pe acoperisul unei cladiri, iar de sus era o vedere frumoasa a orasului.

Un duet de exceptie! Pasha Parfeni impreuna cu bunica lui au interpretat piesa „Soarele si Luna”: „Imi doresc ca multi dintre noi la 30 sa aiba energia ta la 89” - VIDEO

Aceasta a ales sa poarte o rochie vaporoasa rosie, cu o trena impecabila, care avea spatele decupat si ii evidentia formele bine conturate, ii punea in evidenta partea de sus unde era decupata.

Internautii au lasat multe mesaje in sectiunea comentarii:„Esti atat de frumoasa!”,  „Esti minunata”,  „Te adorrrr!!!”,  „In sfarsit! Cautarile mele sunt gata! Am gasit odomnisoara in rosu!”,  „Wow cat de frumos! Esti splendida”.

Un adevarat hit! Trupa Akord a lansat o noua piesa de suflet: „Ploaia si dragostea au ceva in comun, probabil...” - VIDEO

Nicolle Trifan este cunoscuta in mediul online pentru modul de viata activ pe care il duce si corpul bine lucrat la sala. Aceasta se bucura de un numar mare de urmaritori pe Instagram.

Bruce Willis si Demi Moore au devenit bunici. Vezi imaginea cu nepotica - FOTO

Articole din aceeasi categorie